Στάσεις εργασίας – Χωρίς λεωφορεία και τρόλεϊ σήμερα

Ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό σήμερα, Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου το επιβατικό κοινό, καθώς στάσεις εργασίας στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα δυσκολέψει την μετακίνησή του.

Οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία και τρόλεϊ θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας σήμερα Πέμπτη (21/09/2017) από τις 11:00 – 17:00. Σκοπός της είναι να διαμαρτυρηθούν για την «απαξίωση των συγκοινωνιών». Οι εργαζόμενοι στις 13:00 θα συγκεντρωθούν έξω από το υπουργείο Μεταφορών.
Τροποποιήσεις στο ΤΡΑΜ

Και το Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου όμως θα υπάρχουν τροποποιήσεις, αυτή τη φορά, στο τραμ. Από ώρα 08:00 έως 12:00, θα υπάρξει διακοπή της κυκλοφορίας στο Τραμ στο τμήμα Μεγ. Αλεξάνδρου- Παναγίτσα, λόγω εργασιών της ΔΕΔΔΗΕ.

Η συγκοινωνία του Τραμ θα διεξάγεται στα τμήματα Σύνταγμα- Μεγ. Αλεξάνδρου, ΣΕΦ- Παναγίτσα, Ασκληπιείο Βούλας- Παναγίτσα και ΣΕΦ- Ασκληπιείο Βούλας.

Κατά τη διάρκεια της διακοπής της κυκλοφορίας οι επιβάτες θα μπορούν να εξυπηρετηθούν (με το ίδιο εισιτήριο): Από την ειδική λεωφορειακή γραμμή Χ 7 Πλατεία Ν. Σμύρνης- Αμφιθέα, η οποία θα πραγματοποιεί στάσεις στους σταθμούς του Τραμ  Μεγ. Αλεξάνδρου, Αγ. Παρασκευή, Μηδείας Μυκάλης, Ευαγγελική Σχολή, Αχιλλέως και Αμφιθέας.
πηγή: newsit

_