Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σκοτώθηκαν γιατί κόλλησε ο γύψος στο γκάζι

Τα όσα έζησε η 23χρονη φίλη του Γιάννη Αριστόπουλου που έχασε τη ζωή του το μεσημέρι της


 Δευτέρας στην οδό Βουνάργου, ρίχνουν φως στα αίτια του τραγικού δυστυχήματος που κόστισε τη ζωή του οδηγού και του 16χρονου ξαδέλφου του. Η νεαρή κοπέλα από το νοσοκομείο μιλώντας στους συγγενείς της αναφέρθηκε στα όσα συνέβησαν λίγο πριν τη σφοδρή σύγκρουση, σε αυτό που προκάλεσε το τροχαίο. Την ίδια ώρα κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν πως καθημερινά, αρκετοί νεαροί και ΡΟΜΑ, με αυτοκίνητα του ίδιου τύπου, πραγματοποιούν κόντρες, μετατρέποντας το δρόμο σε «πεδίο μάχης»…
Κόλλησε το γκάζι
Σύμφωνα με πληροφορίες η 23χρονη κοπέλα που τραυματίστηκε σοβαρά αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή της, ανέφερε πως αυτό που προκάλεσε το ατύχημα ήταν το κολλημένο γκάζι. Για την ακρίβεια, ο 25χρονος οδηγός είχε χτυπημένο το πόδι του και του είχε τοποθετηθεί γύψος. Ο γύψος κόλλησε στο γκάζι και έτσι έχασε τον έλεγχο του οχήματος την κρίσιμη στιγμή πάνω στη στροφή στη διασταύρωση Πρασίνου για να συμβεί τελικά το μοιραίο.
Καταγγέλλουν κόντρες…
Ωστόσο αρκετοί κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν ως στο δρόμο από την Ε.Ο. Πατρών – Πύργου, έως το Βούναργο, ιδιαίτερα στις μεγάλες ευθείες, νεαροί πραγματοποιούν συχνά κόντρες. Μάλιστα κάποιοι ανέφεραν για το προχθεσινό τροχαίο πως το ασημί Citroen Saxo ανέβαινε μαζί με ένα κίτρινο ίδιας μάρκας λίγο νωρίτερα, σε ρυθμούς "αγώνα" προς το Βούναργο, κάνοντας αρκετούς περίοικους να τρομάξουν από τηn ταχύτητα που είδαν να περνούν τα δύο αυτοκίνητα. Ωστόσο οι Αρχές αλλά και η μοναδική επιζώντας του τροχαίου δεν επιβεβαιώνουν τα παραπάνω.
ilialive.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια