Κινητό: Συνηθισμένοι τρόποι που μειώνουμε τη διάρκεια ζωής του!


Το κινητό πλέον έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας.

Μας κρατα συνδεδεμένους, ενημερωμένους και πιο... κοινωνικούς! Για πολλούς από εμάς,  τα κινητά έχουν γίνει κάτι παραπάνω από ένα απλό εργαλείο. Τότε, γιατί τα κακοποιούμε; Δείτε παρακάτω...
  1. Το φορτίζετε μέχρι...να σκάσει: Με το να φορτίζετε πλήρως το κινητό εξαντλείτε τη μπαταρία του, ενώ όταν το φορτίζετε, δεν πρέπει να το ξεχνάτε στην πρίζα για ώρες. Προτιμήστε λίγες φορτίσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας.
  2. Το φορτίζετε με φορτιστές απομίμηση: Οκ, ο φορτιστής για νέας τεχνολογίας κινητά είναι ακριβός, αλλά οι φορτιστές απομίμηση δεν διαθέτουν τη λειτουργία διακοπής φόρτισης όταν η μπαταρία του κινητού γεμίσει, επομένως συνεχίζουν να το φορτώνουν με ενέργεια, βλάπτοντας τη συσκευή.
  3. Το αφήνετε εκτεθειμένο σε κάθε θερμοκρασία: Τόσο η θερμότητα όσο και το κρύο μπορούν να φέρουν το κινητό σας στη χώρα της καταστροφής.
  4. Δεν σβήνετε ποτέ apps, φωτογραφίες και βίντεο: To μικρό σας μηχάνημα υποφέρει όταν είναι πολύ φορτωμένο με data και υπολειτουργεί!
  5. Βάζετε και βγάζετε τα καλώδια χωρίς προσοχή: Τραβάτε με δύναμη το καλώδιο για να βγει από τη πρίζα, τραβάτε απρόσεκτα το usb από τη θύρα του κινητού. ΣΤΟΠ!


Πηγή: e-daily.gr
_