Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τι πρέπει να κάνεις όταν μια γυναίκα σε αγνοεί;


Προσπαθείς να προσεγγίσεις μια γυναίκα, αλλά, αν και έχεις κάνει τα πάντα για να της τραβήξεις την προσοχή, αυτή σε αγνοεί;

Μία κατάσταση ιδιαίτερα ενοχλητική και αποθαρρυντική, αλλά είναι αλήθεια ότι υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μια γυναίκα μπορεί να σε αγνοήσει.

Γιατί σε αγνοούν οι γυναίκες

Σε μερικές γυναίκες δεν αρέσει να απογοητεύουν έναν άνδρα. Μπορεί να νιώθουν άβολα με το να σε απορρίψουν, επομένως επιλέγουν απλά να σε αγνοήσουν. Σε αυτές τις περιπτώσεις καλό θα ήταν να σταματήσεις τις προσπάθειες.

Ωστόσο, υπάρχουν και περιπτώσεις όπου οι γυναίκες δεν έχουν καμία απολύτως ιδέα ότι προσπαθείς να τις προσεγγίσεις. Μερικές μπορεί να νομίζουν ότι είστε απλά φίλοι και η συμπάθειά σου οφείλεται σε αυτό. Γι’ αυτό το λόγο αγνοούν τις προσπάθειές σου.

Πώς να αντιδράσεις αν μια γυναίκα δεν σου δίνει σημασία
  1. Δώσε της χώρο: Μπορείς να κάνεις κάτι εντελώς διαφορετικό και να σταματήσεις τις προσπάθειές σου να την προσεγγίσεις. Κάνε την να καταλάβει ότι μπορείς να συνεχίσεις τη ζωή σου αν συνεχίζει να σε αγνοεί. Όταν δει ότι σταματάς να της μιλάς και να την προσεγγίζεις, θα σταματήσει να σε αγνοεί. Με λίγα λόγια, αγνόησέ την για να την κάνεις να σε προσέξει!
  2. Προσέγγισε μια άλλη κοπέλα: Με την ίδια λογική, μπορείς να την κάνεις να σε προσέξει αν επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου σε μια άλλη κοπέλα. Όταν μια γυναίκα σε αγνοεί, μπορεί να το κάνει επειδή ξέρει ότι δε θα φύγεις και θα συνεχίσεις να την προσεγγίζεις. Όταν, όμως, σταματήσεις τις προσπάθειες και επικεντρώσεις την προσοχή σου σε κάποια άλλη, θα την κάνεις να ζηλέψει. Αν σε δει με άλλη κοπέλα, θα την κάνεις να σε προσέξει και να σε προσεγγίσει εκείνη.
  3. Μην δείχνεις απελπισμένος: Αν προσπαθείς έντονα και συνέχεια να προσεγγίσεις μία γυναίκα, μπορεί να δείξεις ότι είσαι απελπισμένος. Αν της πεις ότι θα κάνεις τα πάντα γι’ αυτήν και συμπεριφέρεσαι σαν να είναι η μοναδική γυναίκα στον κόσμο, δεν θα καταφέρεις τίποτα. Το μόνο που μπορεί να καταφέρεις είναι να την κάνεις να το βάλει στα πόδια. Κάνε λίγο πίσω και μην της πεις ότι είναι η μοναδική για εσένα.
  4. Κάνε μια μεγάλη κίνηση: Μερικές φορές οι γυναίκες χρειάζονται μια μεγάλη κίνηση για να σε παρατηρήσουν. Για να το πετύχεις αυτό, δείξε την τρυφερότητά σου απέναντί της. Μπορείς να της γράψεις κάτι ή να της φτιάξεις κάτι με τα ίδια σου τα χέρια. Ό,τι και να κάνεις, φρόντισε να της δείξεις ότι δεν παίζεις μαζί της.
  5. Ρώτησε την γιατί το κάνει: Αν σε αγνοεί συνέχεια και είσαι μπερδεμένος, απλά ρώτησε την γιατί το κάνει αυτό. Πες της ότι δεν καταλαβαίνεις τι έχει συμβεί και ότι θα σταματήσεις αν δεν σου εξηγήσει τι γίνεται. Τις περισσότερες φορές θα σου πει τι τρέχει. Μπορεί να είναι απλά μια παρεξήγηση. Αν μιλήσετε και ξεκαθαρίσετε τα πράγματα, θα βρείτε τη λύση και θα σταματήσει να σε αγνοεί.
  6. Ρώτησε τις φίλες της γιατί το κάνει: Αν η ίδια αρνείται να σου απαντήσει, πλησίασε τις φίλες της και ρώτησε τες τι συμβαίνει. Οι φίλες της θα σου πουν αν έχεις κάνει κάτι στραβά. Απλά πλησίασε τες και ρώτησε τες γιατί δεν σου δίνει σημασία. Να ξέρεις, όμως, ότι υπάρχει περίπτωση ούτε οι φίλες της να μην ξέρουν τι συμβαίνει ή να μην υπάρχει κάποιος λόγος που το κάνει.
  7. Φρόντισε τον εαυτό σου: Κι όμως, η εμφάνισή σου παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Καμία κοπέλα δε θα κάνει σχέση μαζί σου αν δεν φροντίζεις την εξωτερική σου εμφάνιση. Κάνε ένα μπάνιο, περιποιήσου τα γένια σου και δείξε της ότι φροντίζεις σωστά τον εαυτό σου.
  8. Στείλε της ένα μήνυμα στο οποίο θα πρέπει να απαντήσει: Αν επιμένει να μην απαντάει στα μηνύματα σου, στείλε της κάτι το οποίο δεν μπορεί να αρνηθεί. Κάνε της μια ερώτηση, ζήτησέ της να σε συνοδέψει σε μια συναυλία ή κάπου που της αρέσει.
  9. Δείξε της ότι έχετε κοινά ενδιαφέροντα: Αν της δείξεις ότι υπάρχει λόγος που εσείς οι δύο πρέπει να είστε μαζί, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σου δώσει μια ευκαιρία. Μπορείτε να μιλήσετε για ένα συγκρότημα ή ένα χόμπι που αρέσει και στους δύο. Απλά φρόντισε να είσαι ειλικρινής μαζί της. Μην της πεις ψέματα απλά για να την προσεγγίσεις. Αν το καταλάβει, θα σε αγνοήσει ακόμη περισσότερο.
  10. Απλά σταμάτησε, δεν ενδιαφέρεται: Αν δοκιμάσεις όλα τα παραπάνω και δεν δεις διαφορά στον τρόπο που σε αντιμετωπίζει, τότε προφανώς δεν ενδιαφέρεται καθόλου να κάνει σχέση μαζί σου. Δε θα κερδίσεις τίποτε με το να την κυνηγάς όλη την ώρα. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να την κάνεις να φοβηθεί. Απλά αποδέξου το και συνέχισε τη ζωή σου.


Πηγή: the-man.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια