Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

"Θα μας δείτε να εμποδίζουμε αστυνομικούς συναδέλφους από το να παίρνουν οι τράπεζες τα σπίτια του κοσμάκη» ( βίντεο)

Νέα κόντρα ανάμεσα στους συνδικαλιστές της αστυνομίας με την κυβέρνηση θα πυροδοτήσει το

 ενδεχόμενο πίεσης των αστυνομικών για να δράσουν υπέρ των τραπεζών σε περιπτώσεις πλειστηριασμών ακινήτων.

Ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, Γρηγόρης Γερακαράκος διεμήνυσε από το Ρέθυμνο ότι καθήκον της αστυνομίας είναι η προάσπιση του δημόσιου και όχι του ιδιωτικού συμφέροντος. 

Οι αστυνομικοί του Ρεθύμνου μετέφεραν την ανησυχία τους για το ετοιμόρροπο αστυνομικό τμήμα με τους τοίχους αμιάντου και τα σαραβαλάκια περιπολικά που διαλύονται εν κινήσει.

«Θα μας δείτε να εμποδίζουμε αστυνομικούς συναδέλφους από το να παίρνουν οι τράπεζες τα σπίτια του κοσμάκη», δήλωσε από το Ρέθυμνο ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, Γρηγόρης Γερακαράκος, τονίζοντας ότι ορκίστηκαν υπακοή στο ελληνικό σύνταγμα και τους νόμους, όπως και στο δημόσιο και όχι το ιδιωτικό συμφέρον.



Παράλληλα, με τα τοπικά στελέχη της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Ρεθύμνου και τον πρόεδρο, Νίκο Μαλλιαρό, συζητήθηκε το στεγαστικό πρόβλημα και η ολιγωρία στην κατασκευή νέου αστυνομικού μεγάρου στο Ρέθυμνο, την ώρα που το υφιστάμενο εμπεριέχει σε τοίχους του καρκινογόνο αμίαντο.

Όσο για το πρόσφατο περιστατικό που ένα περιπολικό διέλυσε εν κινήσει θέτοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές, είναι ένα από τα πολλά κρούσματα της έλλειψης άρτιου εξοπλισμού και υλικών και ενδεικτικό της επισφάλειας στην οποία ζουν οι υπεύθυνοι για την ασφάλεια των πολιτών.

neakriti.gr


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια