Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Έρχονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες

Πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, αναμένονται την Κυριακή στη δυτική και βόρεια χώρα. Βελτίωση αναμένεται από το βράδυ, ενώ στις υπόλοιπες
περιοχές γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και σταδιακά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας θα σημειωθεί στα βορειοδυτικά.
Στην Αττική γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά ασθενείς και από το απόγευμα δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη αρχικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Βαθμιαία θα αναπτυχτούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα γύρω ορεινά. Βελτίωση από τη νύχτα. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και από τη νύχτα βορειοδυτικοί μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη δεν αναμένεται αλλαγή του καιρικού σκηνικού. Συγκεκριμένα, στη Μακεδονία θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις που από τα δυτικά βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά και κυρίως στα ορεινά των υπολοίπων περιοχών. Βελτίωση θα υπάρξει από το βράδυ και από τα δυτικά. Στη Θράκη γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και από τη νύχτα βορειοδυτικοί μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι σχετικά άστατος. Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες προβλέπονται κυρίως στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά καθώς και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά ορεινά. Βελτίωση θα υπάρξει από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 3 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα βορειοδυτικοί με την ιδία ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις αναμένονται στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά κυρίως της Θεσσαλίας και της Στερεάς. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά ασθενείς και σταδιακά δυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 35 και κατά τόπους 36 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα παραμείνει αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και σταδιακά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αίθριος αναμένεται ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 και σταδιακά 5 με 6 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Πρόγνωση καιρού για 04/09/2017
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός τη Δευτέρα με πρόσκαιρες νεφώσεις στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

antenna.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια