Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Νέο θρίλερ στην υπόθεση του Μ.Παπαγεωργίου - Βρέθηκαν οστά σε εκκλησάκι της Μάνης

Tα αποτελέσματα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛΑΣ περιμένουν οι αξιωματικοί του


 Ανθρωποκτονιών όπως και η οικογένεια του Μάριου Παπαγεωργίου, για να πάρουν τις απαντήσεις αναφορικά με το εάν τα οστά που βρέθηκαν σε εγκαταλελημένο εκκλησάκι σε δύσβατη περιοχή στη μασσηνιακή Μάνη, ανήκουν στον 26χρονο αγνοούμενο.
Αστυνομικοί έχουν βάσιμες υποψίες πως τα οστά που βρέθηκαν από δύο χωρικούς μέσα στο 
εκκλησάκι του Αγίου Σπυρίδωνα, μπορεί να είναι του Μάριου κι έτσι ενημέρωσαν την οικογένειά του.
Ο 26χρονος Μάριος απήχθει στις 9 Αυγούστου 2012 και στη συνέχεια δολοφονήθηκε από τον 72χρονο οικογενειακό φίλο χωρίς όμως ποτέ να αποκαλύψουν, τόσο ο 72χρονος όσο και η συμμορία του, που βρίσκεται η σορός του Μάριου.
οι συγγενείς έχουν δώσει δείγμα DNA έτσι ώστε να υπάρχει γενετικό υλικό για ταυτοποίηση. Οι εκτιμήσεις των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. λένε ότι τα οστά βρέθηκαν την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου στην περιοχή Λαγκαδά, που δεν λειτουργεί εδώ και πενήντα χρόνια.
Η υπόθεση εξελίσσεται σε πραγματικό θρίλερ καθώς στην ευρύτερη περιοχή της Μάνης, σύμφωνα με μαρτυρίες, εντοπίζεται για τελευταία φορά το στίγμα του 26χρονου και συνεπώς η ανεύρεση των συγκεκριμένων οστών δημιουργεί βάσιμες υποψίες ότι πιθανότατα πρόκειται για τα οστά του νεαρού.
Το χρονικό της εξαφάνισης
Ο Μάριος Παπαγεωργίου εξαφανίστηκε στις 9 Αυγούστου του 2012, όταν έφυγε με το αυτοκίνητό του από το Διακοφτό Αχαΐας, όπου έκανε διακοπές με τη μητέρα του, με προορισμό το Αίγιο. Την επομένη τα ξημερώματα, η μητέρα του δέχτηκε τηλεφώνημα από τους απαγωγείς του, οι οποίοι της ζήτησαν λύτρα 620.000 ευρώ για να τον απελευθερώσουν.
Τον Οκτώβριο του 2012 και αφού η μητέρα του Μάριου είχε απευθυνθεί και στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», η αστυνομία κατάφερε να φτάσει στην άκρη του νήματος καθώς στο αυτοκίνητο του άτυχου νέου είχε εντοπιστεί μια μεγάλη κηλίδα αίματος και από τις εργαστηριακές εξετάσεις αποδείχθηκε πως ανήκε στον 26χρονο. Το πτώμα του, όμως, ακόμη και σήμερα δεν έχει εντοπιστεί.
neaselida.gr
_ @@@@@ -->


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια