Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ένωση Ιωαννίνων: Ευχαριστούμε γιατρούς και διασώστες

Τους γιατρούς του Κέντρου Υγείας στο Μέτσοβο και τους διασώστες του ΕΚΑΒ ευχαριστεί η Ένωση Αστυνομικών Ιωαννίνων, για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισαν τραυματία συνάδελφό
τους: Θεωρούμε καθήκον μας να εκφράσουμε τις θερμότατες ευχαριστίες μας προς τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Μετσόβου, ιδιαίτερα δε προς τον Επιμελητή κ. Βαρτζιώτη Ανδρέα και την νοσηλεύτρια κα. Μαριανού Χριστίνα, όχι μόνο για την άμεση ανταπόκρισή τους, έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό συναδέλφου μας την 27 Ιουνίου 2017 στο Μέτσοβο Ιωαννίνων, αλλά και για την ευγένεια, τον επαγγελματισμό και το ήθος που τους διακρίνει.   
   Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τον γιατρό και τους διασώστες του ΕΚΑΒ, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, αλλά και όσους, με οποιονδήποτε τρόπο, συνέδραμαν στην προσπάθεια αποκατάστασης της υγείας του νοσηλευόμενου  συναδέλφου μας.
    Γνωρίζοντας από κοντά τις αντιξοότητες τις οποίες αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι αυτοί, καθώς παλεύουν να ασκήσουν τα καθήκοντα τους σε ένα δυσμενές περιβάλλον, με ακατάστατα ωράρια συνεχόμενων εφημεριών, αλλά και  με τεράστιες ελλείψεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό και σε προσωπικό, θεωρούμε ακράδαντα πως αποτελούν «κόσμημα» για το Εθνικό Σύστημα Υγείας αλλά και την κοινωνία μας γενικότερα, η οποία,στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, έχει ανάγκη από το λαμπρό παράδειγμα και τις υπηρεσίες τους !!!

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                       Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΙΤΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ                 ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια