Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Έκλεψαν μηχανάκι μέσα από το Αστυνομικό Μέγαρο Μαγνησίας

Δύο νεαροί άνδρες έκλεψαν ένα δίκυκλο μέσα από την εγκατάσταση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας. Κατάφεραν να διαφύγουν μ' αυτό, οι αστυνομικοί τους καταδίωξαν και εν τέλει
συνελήφθησαν στην περιοχή Παλαιά.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το myvolos.net, πρόκειται για έναν 20χρονο Αλβανό και έναν 19χρονο Έλληνα, οι οποίοι μετέβησαν το βράδυ της Δευτέρας στο Αλιβέρι και γύρω στις 10 μ.μ. πήδηξαν από τα κάγκελα της περίφραξης του Μεγάρου της Διεύθυνσης Αστυνομίας και έφτασαν, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, στο χώρο φύλαξης κατασχεθέντων δικύκλων.

Στο σημείο ο Αλβανός δράστης αναγνώρισε το δίκυκλό του που είχε κατασχεθεί λόγω εμπλοκής του σε υπόθεση ναρκωτικών, έθεσε σε λειτουργία τον κινητήρα και με συνεπιβάτη τον 19χρονο, έφυγαν από τον χώρο και πέρασαν με ταχύτητα από την κεντρική πύλη, αιφνιδιάζοντας την σκοπιά.

Άμεσα στήθηκε επιχείρηση εντοπισμού τους κάτι που έγινε την Τρίτη το πρωί, κοντά στα ΚΤΕΛ. Οι δύο νεαροί δεν σταμάτησαν σε σήμα αστυνομικού και ανέπτυξαν ταχύτητα για να διαφύγουν στα Παλαιά για να μπλοκαριστούν λίγο αργότερα από διάφορες αστυνομικές δυνάμεις που είχαν σπεύσει στην περιοχή.

Τελικά συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο το οποίο επέβαλε ποινές φυλάκισης 35 μηνών στον καθένα με την έφεση να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα ενώ το δίκυκλο δημεύτηκε.

Πηγή ρεπορτάζ: myvolos.net

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια