Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Βίντεο από τον τρόπο δράσης των μελών συμμορίας των πορτοφολάδων στο μετρό

Όπως είχε προαναγγείλει το Bloko.gr η αστυνομία δημοσιοποίησε βίντεο από τον τρόπο που δρούσαν τα μέλη της συμμορίας των πορτοφολάδων σε αποβάθρες και βαγόνια του μετρό.





Παράλληλα μετά από εισαγγελική εντολή δημοσιοποιήθηκαν φωτογραφίες και στοιχεία των μελών της συμμορίας.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών:
  • τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες σαράντα εννέα (49) ατόμων, μελών εγκληματικής οργάνωσης, που διέπρατταν συστηματικά κλοπές πορτοφολιών από επιβάτες Μέσων Μαζικής Μεταφοράς. (Σχετική η από 18-9-2017 παρουσίαση) και
  • βιντεοληπτικό υλικό, στο οποίο εμφαίνονται μέλη και ο τρόπος δράσης της οργάνωσης, ώστε να είναι σε θέση οι πολίτες να αντιλαμβάνονται την παρουσία ατόμων, που διαπράττουν τέτοια αδικήματα και να αποτρέπουν κατ’ αυτόν τον τρόπο τις σε βάρος τους κλοπές.
Επιπλέον, στο πλαίσιο της ανωτέρω Διάταξης, δημοσιοποιείται η ασκηθείσα σε βάρος των κατωτέρω κατηγορούμενων ποινική δίωξη για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης (διεύθυνση-συγκρότηση-ένταξη), της διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής τελεσθείσα από περισσότερους από δύο δράστες που είχαν ενωθεί για να διαπράττουν κλοπές, της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, της προμήθειας και της κατοχής ναρκωτικών για αποκλειστική χρήση καθώς και της πλαστογραφίας.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια