Με κινητοποιήσεις θα υποδεχθούν τον πρωθυπουργό στην Κρήτη οι αγρότες

Αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε δυναμικές κινητοποιήσεις εμφανίζονται οι αγρότες της Ιεράπετρας, διαμαρτυρόμενοι για την αγροτική και φορολογική πολιτική της κυβέρνησης. Έτσι, με
αφορμή τη διεξαγωγή του Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου Κρήτης διοργανώνεται συγκέντρωση και συλλαλητήριο στο Ηράκλειο, στις 20 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας, η κινητοποίηση αυτή θα έχει παγκρήτιο χαρακτήρα, όπως προέκυψε μετά από κοινή σύσκεψη των αγροτικών συλλόγων του νησιού.

Στη σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται χαρακτηριστικά τα εξής:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας, καλεί τον αγροτικό κόσμο της Ιεράπετρας και όλους τους πολίτες, να βρίσκονται σε εγρήγορση για πορεία διαμαρτυρίας στο Αναπτυξιακό Συνέδριο Κρήτης, όπου θα παρευρεθεί ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στις 20 Σεπτεμβρίου, στις 17:00 το απόγευμα.

Η απόφαση σύμφωνα με την ανακοίνωση πάρθηκε μετά από κοινή σύσκεψη με τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων της Κρήτης και θα έχει Παγκρήτιο χαρακτήρα. Η κατάσταση που έχουν περιέλθει όχι μόνο οι αγρότες της Ιεράπετρας αλλά ολόκληρος ο Ελληνικός λαός, απαιτεί να ακουστεί και η φωνή μας. Διαφορετικά θα υποστούμε σιωπηλά τη νέα κοροϊδία, αλλά και τις αντιλαϊκές συνέπειες των αποφάσεων για μας χωρίς εμάς. Είναι η ώρα να καταλάβουν ότι η κοροϊδία θα σταματήσει”.

_