Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Εγκαίνια στο νέο Αστυνομικό Τμήμα στο Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη

Εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν σήμερα στο νέο Αστυνομικό Τμήμα, που ιδρύθηκε στο Δήμο 


Γεωργίου Καραϊσκάκη ,στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης της ΕΛΑΣ. Έδρα του νέου Α.Τ. είναι η  Άνω Καλεντίνη,έδρα του Δήμου και αρμοδιότητά του, μία από τις πλέον ορεινές περιοχές της Άρτας, με πολλά χωριά και ακόμη περισσότερους οικισμούς.
Το Α.Τ. παρότι δεν περιλαμβάνονταν στην πρώτη φάση της αναδιάρθρωσης, ιδρύθηκε μετά από αίτημα που κατέθεσε ο Δήμος, τεκμηριώνοντας την ανάγκη λειτουργίας του και διαθέτοντας χώρο για να στεγασθεί.
Με 21 αστυνομικούς στη δύναμη του το Α.Τ. , δημιουργεί αίσθημα ασφάλειας και ταυτόχρονα πιστοποιεί τη σχέση συνεργασίας και άμεσης εξυπηρέτησης μεταξύ πολιτών , Δήμου και Ελληνικής Αστυνομίας.
Τα εγκαίνια τελέστηκαν παρουσία της Υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης κυρίας Όλγας Γεροβασίλη , του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κυρίου Νικολάου Τόσκα , του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Βουλευτών του Νομού , του Αντιπεριφερειάρχη Άρτας Βασίλη Ψαθά, Δημάρχων της Ηπείρου , του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας , του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Ηπείρου , των Αστυνομικών Διευθυντών Νομών της Ηπείρου και άλλων επισήμων προσκεκλημένων αλλά και κατοίκων.
artabest.net
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια