Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γιατί δεν πρέπει να γκουγκλάρεις ποτέ το όνομα της τραγουδίστριας Αβρίλ Λαβίν;


Με μια μακάβρια θεωρία συνομωσίας έχει συνδεθεί το όνομα της Αβρίλ Λαβίν, σύμφωνα με την οποία η τραγουδίστρια φέρεται να έχει αυτοκτονήσει και να έχει αντικατασταθεί από μια σωσία της.

Η τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το τελευταίο της άλμπουμ το 2013 και από τότε, αν εξαιρέσεις τη θεωρία συνωμοσίας, η δημοτικότητά της στη μηχανή αναζήτησης της Google έχει πέσει.

Οι άνθρωποι δεν ψάχνουν κάτι γύρω από το όνομά της και πολύ καλά κάνουν όπως φαίνεται, μιας και η αναζήτηση της Αβρίλ Λαβίν θα μπορούσε να είναι... επικίνδυνη.

Η εταιρεία McAfee της Cybersecurity δήλωσε πως η Λαβίν είναι μία από τις διασημότητες που είναι πιο πιθανό να κατευθύνει τους χρήστες του Διαδικτύου σε ιστότοπους που μεταφέρουν ιούς ή κακόβουλο λογισμικό.

Οι αναζητήσεις για τη Λαβίν έχουν, σύμφωνα με τις πληροφορίες, 14,5% πιθανότητες αλλαγής σε ιστοσελίδα με κακόβουλο λογισμικό, ποσοστό που αγγίζει μέχρι και το 22% αν ψάξετε δωρεάν mp3s μαζί με το όνομα του καλλιτέχνη.

Άλλες «επικίνδυνες» αναζητήσεις μεταξύ άλλων είναι ο Μπρούνο Μαρς, η Κάρλι Ρέι Τζέπσεν, ο Ζέιν Μαλίκ, η Σελίν Ντίον και ο Κάλβιν Χάρις.


Πηγή: iefimerida.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια