Η παρουσίαση του βιβλίου ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΕΚ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ στην Πάτρα

Παρουσία όλου του αθλητικού κόσμου της Αχαΐας, πρώην αθλητών και παραγόντων ιστορικών σωματείων του Νομού, εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης και φίλων του αθλητισμού και του πολιτισμού, θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου στην Πάτρα, η παρουσίαση του βιβλίου ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΕΚ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, του δημοσιογράφου της ΕΡΤ Νίκου Αγγελίδη.

Το βιβλίο θα προλογίσουν οι δημοσιογράφοι Ανδρέας Χριστόπουλος και Γιώργος Αναστασόπουλος και ο δικηγόρος Φίλιππος Καραμούζης.

Έχουν ετοιμαστεί ειδικά αφιερώματα με ιστορικό περιεχόμενο, φωτογραφίες, και βίντεο σε γιγαντοθόνη από την μέχρι σήμερα πορεία της ΑΕΚ Πατρών, του Μέγα Δικέφαλου Πατρών, του Δικέφαλου Πατρών (μπάσκετ) και της ΑΕ Αιγίου.

Το παρόν θα δώσουν σπουδαίες προσωπικότητες που έγραψαν ιστορία στον Αχαϊκό αθλητισμό και περικλείονται στο βιβλίο, το οποίο αποτελεί ένα ξεχωριστό ταξίδι στα αχαρτογράφητα νερά της ιστορίας της ΑΕΚ και του δικέφαλου αετού.

Ο Νίκος Αγγελίδης, παρουσιαστής της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής «10 στην Ενημέρωση» και του δελτίου ειδήσεων στην ΕΡΤ1, φέρνει στο φως μέσα από το βιβλίο του, την ύπαρξη 302 ομάδων με έμβλημα τον δικέφαλο αετό, σε όλο τον κόσμο!

Η επίσημη παρουσίαση του βιβλίου, η 4η κατά σειρά μετά την Αθήνα, τον Πύργο και το Καππαδοκικό Καρδίτσας θα γίνει το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου στις 7:00 μ.μ. στο Σπίτι Πολιτισμού του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου Πατρών και Περιχώρων, Φωκαίας 26, στα Προσφυγικά.

_