Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Καταδίκη μεθυσμένου τουρίστα που δάγκωσε αστυνομικό

Ποινή φυλάκισης 14 μηνών και χρηματική ποινή 300 ευρώ, με 3ετή αναστολή, επέβαλε χθες το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου σε έναν 25χρονο Αγγλο, που συνελήφθη στον
Αρχάγγελο την 7η Σεπτεμβρίου 2017 από αστυνομικούς του οικείου αστυνομικού τμήματος.
Πιο συγκεκριμένα την 7η Σεπτεμβρίου 2017 και περί ώραν 05.10 οι αστυνομικοί του ΑΤ Αρχαγγέλου μετέβησαν κατόπιν σήματος στο Φαληράκι και συγκεκριμένα στο ταχυφαγείο «Μac Donald’s», για να επιληφθούν καταγγελίας που έφερε τον κατηγορούμενο να είναι ιδιαίτερα επιθετικός υπό την επήρεια αλκοόλ και να δημιουργεί προβλήματα στους εργαζόμενους.
Κατά την άφιξη των αστυνομικών έγινε ακόμη πιο επιθετικός, δεν αποχωρούσε από το κατάστημα και οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να τον χειροπεδήσουν για να τον προσαγάγουν στο τμήμα.
Κατά την διάρκεια της διαδρομής από το Φαληράκι προς τον Αρχάγγελο ο κατηγορούμενος άρχισε να χτυπά με τις χειροπέδες το τζάμι του περιπολικού ενώ όταν αστυφύλακας προσπάθησε να τον σταματήσει τον δάγκωσε στον αριστερό του καρπό. Με την άφιξη του στο τμήμα προκαλούσε φασαρία, έβριζε τους αστυνομικούς, χτυπούσε την πόρτα του κρατητηρίου και γενικά διατάρασσε την εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσίας. Απολογούμενος ζήτησε συγνώμη τονίζοντας ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και δεν είχε συναίσθηση των πράξεων του.



 Πηγή:www.dimokratiki.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια