Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Καλλιακμάνης: Δεν είναι αυτοσκοπός η εξουσία

Δημοσιεύουμε κείμενο του Γιώργου Καλλιακμάνη, προέδρου της Ένωσης Νοτιοανατολικής Αττικής και επικεφαλής του συνδυασμού ΜΠΡΟΣΤΑ για τις εκλογές της ΠΟΑΣΥ: Είναι γεγονός ότι η κινηση
μας Μ.ΠΡ.Ο.Σ.Τ.Α, η ιδρυτική διακήρυξη της οποιας δημοσιοποιήθηκε την 1 Σεπτεμβρίου, απ' ότι φαίνεται αντιμετωπίζεται θετικά από το σύνολο των συναδέλφων. 

Θέλω να επισημάνω ότι όλη αυτή η προσπάθεια η όποια είναι συλλογική ,Έχει ως μοναδικό στόχο να φέρει μια νέα εποχή στο συνδικαλιστικό μας κίνημα.Μια εποχή κατά την οποία θα μπορούμε να διεκδικούμε με αξιοπρέπεια και σοβαροτητα καλύτερες συνθήκες εργασίας για τον έλληνα αστυνομικό αλλά και την αξιοπρεπή διαβίωση γι αυτόν και την οικογένεια του.Οι ήττες τις οποιες έχουμε υποστεί είναι ιστορικές .

Δεν θα μπούμε σε Προσωπικές διαμάχες διότι την ευθύνη της αποτυχίας δεν την έχουν μεμονωμένα πρόσωπα αλλά όλοι εμείς οι οποίοι στήριξαμε μια συγκεκριμένη κατάσταση που φυσικά εκ του αποτελεσματος μας υποτιμάει όλους. Θέλω να ευχαριστήσω τα μέσα επικοινωνίας που αγκάλιασαν αυτή την προσπάθεια η οποία όμως δεν έχει σαν αυτοσκοπό την κατάκτηση Θέσεων από συγκεκριμένα πρόσωπα (διότι αυτό είναι προνόμιο επιλογής των συναδέλφων εκλεγμένων αντιπροσώπων και μόνο )αλλα την δημιουργία ενός υγιούς συνδικαλιστικού κινήματος στην ελληνική αστυνομία που θα ειναι σε θέση να διεκδικεί και να κερδίζει πράγματα.

Ευχαριστουμε όλους τους συναδέλφους για τις ευχές τους ,ευχαριστούμε ακόμα ακόμα και όσους έχουν αντίθετη άποψη από εμάς και την διατυπώνουν με αξιοπρέπεια διότι αυτό είναι δημοκρατία. Καλούμε όλους τους εκλεγμένους αντιπροσώπους να Συμμετέχουν σε αυτόν τον αγώνα.

Όλοι μαζί να χαραξουμε μια νέα πορεία .Τα πρόσωπα που Έχουν ικανότητα στο να προσφέρουν είναι πολλά ,πολλά είναι και τα πρόσωπα που είναι ικανά να ηγηθούν του συνδικαλιστικού μας κινήματος ,Το αισθητηριο της επιλογής το έχουμε όλοι μας και ουδείς μπορεί να μας επιβάλει με εκφοβισμους η πρόσκαιρες υποσχέσεις την συμμετοχή στην κατρακύλα της ομοσπονδίας .

ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια