Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΕΑΠΣ: Γιατί το μέλλον μας δεν μπορεί να είναι στρεβλό

Διαβάστε το προσκλητήριο αγώνα της Ένωσης Αξιωματικών του ΠΣ για την αποψινή διαμαρτυρία στη ΔΕΘ: Και τούτο το καλοκαίρι όπως και κάθε μέρα του χρόνου, 24 ώρες το 24ωρο, το
πυροσβεστικό προσωπικό με επαγγελματική ευσυνειδησία και αυταπάρνηση, επιτελεί το καθήκον του προστατεύοντας τη ζωή, την περιουσία των πολιτών και τον εθνικό φυσικό πλούτο.
Σύμμαχος τα χρόνια προβλήματα, που συσσώρευσε η υποχρηματοδότηση του πυροσβεστικού οργανισμού και τα επονείδιστα μνημόνια που υποθηκεύουν το παρόν αλλά και το μέλλον της πατρίδας μας.
Η αμοιβή μας για την επικίνδυνη και ανθυγιεινή μας εργασία, είναι οι περικοπές των αποδοχών μας στην ενέργεια και η εξάτμιση της σύνταξης κατά τον απομαχικό βίο.
Μια πολιτική στρεβλή, που αδυνατεί να επιλύσει τα προβλήματα, να κάνει το καθήκον της απέναντι στους Πυροσβέστες και να υλοποιήσει έστω τις υποσχέσεις και τις δεσμεύσεις της.
Άρθρο - άρθρο, νόμο, νόμο, νέα μνημόνια υποθηκεύουν την ζωή μας και μας στέλνουν σε βαθύτερη κρίση που είναι δυσανάγνωστο το τελείωμα της.
Δυστυχώς η ΕΛΠΙΔΑ κατοικεί μόνο στην πάλη του εργαζόμενου λαού, στην διάθεσή του να ζήσει με αξιοπρέπεια και να μην βολεύεται στα δεσμά των αριθμολάγνων της Ευρώπης των τοκογλύφων και των εκπροσώπων τους.
Ενώνουμε τη φωνή μας με τους ένστολους συναδέλφους σε μια μάχη αυτή τη φορά εναντίον της φωτιάς που καίει τη ζωή μας.
Στέλνουμε τη φωνή μας δυνατά
Το Δ.Σ. της ΕΑΠΣ σας καλεί να συμμετάσχετε στην πανελλαδική ένστολη διαμαρτυρία ενόψει των εγκαινίων της 82ης Δ.Ε.Θ. την Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 18:00, στη Θεσσαλονίκη (Πλατεία Δικαστηρίων - Άγαλμα Βενιζέλου)._


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια