Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Λαφαζάνης: Άγρια επίθεση από τα ΜΑΤ

Με γραπτή του δήλωση ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σχολίασε τη χθεσινή επίθεση που δέχθηκαν από τα ΜΑΤ ο ίδιος και μέλη της ΛΑΕ που διαμαρτύρονταν για την παρουσία του Γάλλου προέδρου
στην Πνύκα.
«Σπάσαμε ως ΛΑ.Ε τη χουντικού τύπου απαγόρευση των συναθροίσεων για την έλευση του Μακρόν η οποία σ’ εμάς τους παλιότερους ανακαλεί τις πιο σκοτεινές εποχές και μνήμες σε αυτόν τον τόπο. Δεχθήκαμε, παρότι ειρηνικοί διαδηλωτές και με εντολή μιας άθλιας κυβέρνησης, μια απρόκλητη άγρια επίθεση των ΜΑΤ, τα οποία έφτασαν στο σημείο να ψεκάζουν στοχευμένα όλα τα στελέχη της ΛΑ.Ε και προσωπικά εμένα, σε μια επιχείρηση κατάπτυστης τρομοκρατίας. Είναι ντροπή και κατάντημα αυτό στο οποίο έχουν περιέλθει ως πρόσωπα και ως κυβέρνηση. Χρησιμοποιούν αδίστακτα εναντίον μας μεθόδους που δεν τόλμησαν να χρησιμοποιήσουν οι πιο αντιδραστικοί κύκλοι της Δεξιάς και του ΠΑΣΟΚ» αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και προσθέτει:
«Ο Μακρόν έρχεται ως ατζέντης στην χώρα μας, επικεφαλής όχι πολιτικής, αλλά επιχειρηματικής αντιπροσωπείας των πολυεθνικών της Γαλλίας, με στόχο να αρπάξει όσα φιλέτα μπορεί από την Ελλάδα» και προσθέτει μεταξύ άλλων: «Μακρόν και Τσίπρας εφαρμόζουν κοινές επιχειρήσεις διάλυσης των εργασιακών δικαιωμάτων και εργασιακών σχέσεων. Ο ένας προωθεί ένα αντεργατικό πακέτο μέτρων στο όνομα των μεταρρυθμίσεων, ο άλλος κατεδαφίζει τα πάντα στο όνομα των μνημονίων. Η Ελλάδα και οι εργαζόμενοι δεν πωλούνται, η ευρωζώνη και η ΕΕ δεν μεταρρυθμίζονται, αλλά ανατρέπονταιν».


aixmi.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια