Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Οι απειλές των νεοναζί προς τον πρόεδρο τής ΠΟΑΣΥ

Πριν από έναν χρόνο στο ethnikismos.net αναρτήθηκε το παρακάτων κείμενο με τις απειλές των νεοναζί προς τον πρόεδρο της ΠΟΑΣΥ, Γρηγόρη Γερακαράκο: Λίγες ημέρες απομένουν για να
μπούμε στον Σεπτέμβριο, μήνα «αναπροσαρμογής» (φυσικά προς τα κάτω…) των λεγόμενων «ειδικών μισθολογίων» (ενστόλων και λοιπών) και ο γνωστός και μη εξαιρετέος «συνδικαλιστής» της ΕΛΑΣ Γερακαράκος, ξαναχτύπησε!
Όχι βέβαια την τριτομνημονιακή συγκυβέρνηση που κάνει δύσκολη τη ζωή των συναδέλφων του, αλλά το μόνο κόμμα που υπερασπίζεται ειλικρινά, σταθερά και χωρίς παλαιοκομματικές σκοπιμότητες τους Έλληνες αστυνομικούς, την Χρυσή Αυγή!
Έτσι, με αφορμή ερώτηση βουλευτή της Χρυσής Αυγής για την μετακίνηση συνδικαλιστών της Αστυνομίας που υπηρετούσαν στο Α.Τ. Μυκόνου, ο λεγάμενος έστειλε μια άκρως δουλοπρεπή επιστολή προς τον υπουργό ΠΡΟ-ΠΟ (και δήμιο των Ελλήνων αστυνομικών…), με την οποία τον διαβεβαιώνει ότι δεν αποτάθηκαν οι αστυνομικοί των Κυκλάδων σε βουλευτή της Χρυσής Αυγής, ζητώντας κοινοβουλευτική παρέμβαση για το θέμα των μετακινήσεων, αλλά αυτός ενήργησε αυτοβούλως. Ταυτοχρόνως, βρίσκει την ευκαιρία να κατηγορήσει την Χρυσή Αυγή ως… αντιδημοκρατικό και… αντισυνταγματικό κόμμα, παραβιάζοντας βάναυσα τους κανονισμούς της ΕΛΑΣ, που απαγορεύουν σε αστυνομικούς να εκδηλώνονται δημοσίως -υπέρ ή κατά- οποιουδήποτε πολιτικού κόμματος, όντας σίγουρος ότι για χάρη του η συγκυβέρνηση των αθλίων θα ποδοπατήσει τους κανονισμούς του αστυνομικού σώματος – όπως ποδοπατά το Σύνταγμα της χώρας με τα παράνομα Μνημόνια και τους εξίσου παράνομους εφαρμοστικούς τους νόμους, θύματα των οποίων είναι και οι Έλληνες αστυνομικοί. Ιδού η κατάπτυστη και δουλοπρεπής επιστολή:  
yawwpwupwa55a4be1a8af06
Κύριε Υπουργέ,
Κύριε Αρχηγέ,
Σας επισυνάπτουμε, το υπ΄αρίθμ. 133/8/16 από 17/08/2016 έγγραφο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κυκλάδων, σχετικά με την επερώτηση βουλευτή του κόμματος Χρυσή Αυγή, για την μετακίνηση μελών της Ένωσης από το Α.Τ Μυκόνου.
Η Πρωτοβάθμια Οργάνωσή μας καθώς και η Ομοσπονδία μας, ουδέποτε έχουν αποτανθεί στο συγκεκριμένο κόμμα, διαχωρίζοντας σαφώς την θέση μας από τον συγκεκριμένο πολιτικό φορέα, με δημόσιες μάλιστα ανακοινώσεις μας, ο οποίος φορέας για εμάς τους αστυνομικούς δεν διακατέχεται από τα  Δημοκρατικά Ιδεώδη και τις Αρχές του Συντάγματος και ως εκ τούτου δεν μας εκφράζει ως εκπροσώπους των ενστόλων υπαλλήλων και η όποια Κοινοβουλευτική δραστηριότητα τους για ανάλογα ζητήματα ενεργείται με ιδία πρωτοβουλία.
Παρακαλούμε για την ενημέρωσή σας.
Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.
   O Πρόεδρος                     Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος      ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος
(ΥΓ) 1: Οι αλλαγές που έχουν γίνει στον πολιτικό χάρτη της χώρας τα τελευταία χρόνια, δείχνουν ότι «γυρίζει ο τροχός». Με αποκορύφωμα την άνοδο στην εξουσία ενός κόμματος που πριν λίγα χρόνια αγκομαχούσε κάθε φορά να μπει στη βουλή. Και γυρίζει αδιάκοπα προς κάθε κατεύθυνση, φέρνοντας τα πάνω – κάτω και αντιστρόφως…
(ΥΓ) 2: Ούτως εχόντων των πραγμάτων, ας γνωρίζει ο καθένας ότι ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΕΦΤΕΡΙΑ…
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια