Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κορομηλάς: Εμβόλιμοι λαγοί


Παραθέτουμε κείμενο του μέλους της Συντονιστικής Επιτροπής Μ.ΠΡ.Ο.Σ.Τ.Α. Νίκου Κορομηλά



Κάποιοι μπήκαν στο στίβο της διεκδίκησης της ψήφου των συναδέλφων ενώ είναι ηλίου φαεινότερον ότι είναι εμβόλιμοι και λαγοί κάποιων άλλων.

 

Το ερώτημα που προκύπτει είναι πασιφανές: Γιατί λοιπόν κάποιος να στηρίξει αυτούς και όχι απευθείας τους καθοδηγητες τους;

 

Φυσικά, αυτό έγινε για να δημιουργήσουν μια δυναμική ώστε να καταφέρουν να πάρουν κάποιες επιτροπές και να βγάλουν κάποια πρόσωπα τα οποία δεν μπορούν να παραιτηθούν εύκολα από το θώκο της εξουσίας στηριζοντας στη συνέχεια αυτούς που τους κατευθύνουν.

 

Στην προκειμένη περίπτωση είναι βέβαιο ότι απαιτείται υψηλό συνδικαλιστικό ανάστημα, αφενός μεν για να εμπνεύσεις τους συναδέλφους, αφετέρου δε για να τους απαλλάξεις απ' αυτό που αποδεδειγμένα τους οδήγησε στην καταστροφή.

 

Η ευθύνη βαραίνει όλους τους συνδικαλιστές ανεξαιρέτως.

 

Βαραίνει όμως ιδιαίτερα τη γενιά μου, τη νέα γενιά της Αστυνομίας, να μην επιτρέψουμε σε αυτούς που μας παραδίδουν σήμερα καμένη γη να συνεχίσουν, μέχρι να έρθει εκείνη η στιγμή που να μην έχει απομείνει τίποτα όρθιο για εμάς.

 

Γιατί εμείς, τα νέα παιδιά, θα κληθούμε μια μέρα να έρθουμε αντιμέτωποι με καταστάσεις δύσκολες και μη αναστρέψιμες λόγω κακοδιαχειρήσεων του παρελθόντος.

 

Γιατί για τις ευθύνες που μας αναλογούν, καμία θέση δεν μπορεί να χαρίσει ΑΠΑΛΛΑΓΗ.

 

Συνάδελφοι, είναι γεγονός ότι ο καθένας μας γράφει τη δική του ιστορία στο συνδικαλιστικό στερέωμα της Αστυνομίας και ΟΛΟΙ κρινόμαστε από τις πράξεις ή τις παραλείψεις μας.

 

Για κάποιους μπορεί να είναι στάση ζωής το "όσα φάμε κι όσα πιούμε".

 

Θα τους αφήσουμε να συνεχίσουν να παίζουν με το "αύριό" μας;

 

Δεν αξίζουμε μια τέτοια τύχη.

 

Πρέπει να πάμε Μ.ΠΡ.Ο.Σ.Τ.Α. προτού να είναι πλέον πολύ αργά.

 

Μ.ΠΡ.Ο.Σ.Τ.Α., για το καλό όλων μας.

 

 

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια