Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Έλληνας Δήμαρχος του Τάρπον Σπρινγκς: Αντέξαμε το “χτύπημα” του κυκλώνα Ίρμα

«Ο κυκλώνας Ίρμα πέρασε. Τα δύσκολα τελείωσαν. Ευτυχώς ήμασταν καλά προετοιμασμένοι και όλα πήγαν κατ' ευχή με τη βοήθεια της Παναγίας. Τώρα αρχίζει η ανασυγκρότηση της
καθημερινότητάς μας. Δεν είχαμε θύματα, ούτε καν τον παραμικρό τραυματισμό. Μερικές  υλικές ζημιές σε κάποια σπίτια, που όμως θα φτιαχτούν γρήγορα». 
Αυτά είπε ο Δήμαρχος του Τάρπον Σπρινγκς της Φλόριντα κ. Κρις Αλαχούζος, σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε αργά χθες τη νύχτα με τον Υφυπουργό Εξωτερικών κ. Τέρενς Κουίκ. 
Ο κ. Αλαχούζος, δεύτερης γενιάς Ομογενής από την Κάλυμνο, που βγήκε πέρυσι Δήμαρχος με εντυπωσιακό ποσοστό, στην όμορφη πόλη που λέγεται και «πόλη των σφουγγαράδων», στην νοτιότερη Πολιτεία των ΗΠΑ. 
Μαζί του ο ΥΦΥΠΕΞ επικοινωνούσε όλες αυτές τις μέρες, ενημερώνοντας και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο, ο οποίος το Σάββατο είχε προσωπικά επικοινωνήσει με τον Δήμαρχο του Τάρπον Σπρινγκς. 
«Θα σας παρακαλέσω να μεταφέρετε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τις άπειρες ευχαριστίες μου εκ μέρους όλης της Ομογένειας της πόλης μου, για το τηλεφώνημα που μου έκανε το Σάββατο, πριν μας «χτυπήσει» ο Ίρμα. Έδειξε τέτοια ανθρωπιά και πόσο αγαπάει τον Ελληνισμό σε όλον τον κόσμο.  
Επίσης, ευχαριστώ το Υπουργείο Εξωτερικών, τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Νίκο Κοτζιά και εσάς, που δείξατε ότι για μια ακόμα φορά ήσαστε κοντά μας σε δύσκολες στιγμές», τόνισε στον ΥΦΥΠΕΞ ο Δήμαρχος του Τάρπον Σπρίνγκς.

www.ant1news.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια