Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Έγκλημα στην Καλλιθέα: Στο εδώλιο η Βουλγάρα που σκότωσε τον πρώην άντρα της και τον έβαλε στον καταψύκτη

Η εκδίκαση ενός από τα πλέον αποτρόπαια εγκλήματα που έχει συνταράξει την κοινή γνώμη, αναμένεται να ξεκινήσει, σήμερα, εκτός απροόπτου, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της
Αθήνας. Πρόκειται για τη δολοφονία του 63χρονου ναυτικού το πτώμα του οποίου βρέθηκε, τον Ιανουάριο του 2016, μέσα σε έναν καταψύκτη σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα. 


Κατηγορούμενη για το έγκλημα είναι η 50χρονη πρώην σύζυγος του άτυχου άντρα, από τη Βουλγαρία, η οποία και θα καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας. Συγκατηγορούμενή της είναι μια 27χρονη επίσης από τη Βουλγαρία, η οποία προανακριτικά περιέγραψε τη σκηνή του εγκλήματος ομολογώντας ότι βοήθησε τη φίλη της να βρει τους «εκτελεστές» που θα εξαφάνιζαν από προσώπου Γης τον άτυχο ναυτικό.

Ωστόσο, η 27χρονη στη συνέχεια αναίρεσε τους αρχικούς της ισχυρισμούς επιμένοντας πως την μοιραία ώρα δεν βρισκόταν στο διαμέρισμα της Καλλιθέας.

Σύμφωνα με την κατηγορία, η δολοφονία έγινε τον Ιανουάριο του 2015, στο διαμέρισμα της πρώην συζύγου του θύματος αλλά το πτώμα βρέθηκε ένα χρόνο αργότερα όταν ο ιδιοκτήτης του σπιτιού και ένας δικαστικός επιμελητής το εντόπισαν στον καταψύκτη.

Κατά τη δικογραφία, η 50χρονη μαζί με τους συνεργούς της φέρονται να είχαν στήσει καρτέρι στον 63χρονο ναυτικό τον οποίο αφού ενδεχομένως ανάγκασαν να πιει αλκοόλ, στο οποίο είχαν ρίξει αγχολυτικά-υπνωτικά σκευάσματα, τον χτύπησαν στο κεφάλι και τον έδεσαν χειροπόδαρα. Το κεφάλι του 63χρονου καλύφθηκε με πανί και μονωτική ταινία και αργότερα τοποθετήθηκε μέσα στον καταψύκτη...

Οι αστυνομικές αρχές αμέσως υποψιάστηκαν την 50χρονη η οποία διαπιστώθηκε πως είχε φύγει για την Βάρνα Βουλγαρίας μαζί με τον γιο της, από τις 7 Ιανουαρίου 2015, έχοντας μαζί της περίπου 300.000 ευρώ.

Η 50χρονη βρίσκονταν σε χρόνια δικαστική αντιπαράθεση με τον 63χρονο ναυτικό για την επιμέλεια του παιδιού με την κατηγορουμένη να υποστηρίζει ότι το θύμα το κακοποιούσε σεξουαλικά το παιδί.

Στο πλαίσιο των ερευνών που διενεργήθηκαν, οι δικαστικές αρχές εξέδωσαν διεθνές ένταλμα σύλληψης σε βάρος της 50χρονης, η οποία τελικά και συνελήφθη στα σύνορα της Βουλγαρίας με τη Ρουμανία.

Για τη φρικτή υπόθεση ανθρωποκτονίας καταζητείται και ένας 29χρονος Βούλγαρος, ενώ δυο ακόμη άτομα φέρονται να έχουν συμμετοχή στο έγκλημα τα στοιχεία των οποίων, ωστόσο, δεν έχουν ταυτοποιηθεί.


protothema.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια