Παππούδες εν δράσει στη Σκωτία έκαναν άνω κάτω ξενοδονείο!


Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων στη Σκωτία, υπό την επήρεια αλκοόλ, βγήκαν εκτός εαυτού με αποτέλεσμα να συλληφθούν και να καταδικαστούν να πληρώσουν βαρύ πρόστιμο.

Πιο συγκεκριμένα, ο συνταξιούχος έτρεχε γυμνός, κραδαίνοντας ένα ψαλίδι στη ρεσεψιόν ενός πολυτελούς ξενοδοχείου της Σκωτίας, ενώ η σύζυγός του απειλούσε ότι θα σκοτώσει μιαν υπάλληλο.

Το ζευγάρι, που σύμφωνα με το δικηγόρο του είχε καταναλώσει «εξωφρενική» ποσότητα αλκοόλ, θα πρέπει να πληρώσει 4.100 στερλίνες (περίπου 4.500 ευρώ) για τις απειλές και το βίαιο ξέσπασμά του, όπως αποφάσισε ένα δικαστήριο του Περθ.

Ο Ρόμπερτ Φέργκους, 72 ετών, θα πρέπει επιπροσθέτως να πληρώσει αποζημίωση ύψους 800 λιρών στο ξενοδοχείο MacDonald Loch Rannoch, στην κομητεία του Πέρθσαϊρ, για τις ζημιές που προκάλεσε τη νύχτα της 4ης Φεβρουαρίου.

Η σύζυγός του, η 69χρονη Ρουθ, φορώντας το νυχτικό της, απειλούσε ότι θα πυροβολήσει και θα σκοτώσει μια υπάλληλο, αφού ένας άλλος ένοικος του ξενοδοχείου ενημέρωσε ότι τον ξύπνησε μέσα στη νύχτα χτυπώντας, για άγνωστο λόγο, την πόρτα του δωματίου του.

Ο Ρόμπερτ έτρεξε, ολόγυμνος, να συνδράμει τη γυναίκα του στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου, κρατώντας ένα ψαλίδι ,ενώ παράλληλα έβριζε τους άλλους πελάτες και τους εργαζόμενους. Έκοψε με το ψαλίδι καλώδια και άρπαξε μια ταμπέλα του εστιατορίου με την οποία έσπασε μια βιτρίνα, απειλώντας ταυτόχρονα ότι θα τους σκοτώσει όλους.

Αντιμέτωποι με το ζευγάρι που ήταν εκτός ελέγχου, όσοι ήταν παρόντες δεν είχαν άλλη επιλογή παρά να τρέξουν για να γλιτώσουν στο κοντινότερο χωριό, το Κίνλοχ Ράνοχ, που απέχει πάνω από τρία χιλιόμετρα από το ξενοδοχείο.

Ο Ρόμπερτ και η Ρουθ έφυγαν με τη BMW τους, αλλά εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν δύο ώρες αργότερα.

Ο 72χρονος παραδέχτηκε ότι επέδειξε βίαιη και απειλητική συμπεριφορά απέναντι σε τέσσερις υπαλλήλους του ξενοδοχείου. Το δικαστήριο τού ακύρωσε επίσης το δίπλωμα οδήγησης για ένα χρόνο επειδή όταν συνελήφθη ήταν σε κατάσταση μέθης.


Πηγή: briefingnews.gr
_