Μήπως αυτό που φταίει είναι ότι δεν περνάτε αρκετό χρόνο μαζί με το ταίρι σας;


Αποτελεί το χειρότερο εχθρό ειδικά για ανθρώπους που βρίσκονται σε μακροχρόνιες σχέσεις και μπορεί να αποβεί και μοιραίο.

Ο λόγος για τη ρουτίνα, ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας, την οποία φυσικά δεν γίνεται να την εξαφανίσουμε, εκτός κι αν έχουμε ένα απεριόριστο απόθεμα χρημάτων, και ταξιδεύουμε όλο τον κόσμο.

Αλλά για εμάς τους κοινούς θνητούς, που κάτι τέτοιο είναι άπιαστο όνειρο, πρέπει να συμβιβαστούμε με το γεγονός ότι η καθημερινή ζωή μπορεί να γίνει λίγο βαρετή, και αγχωτική… και να καταστρέψει τις σχέσεις μας.

Και επειδή το έχουμε δει να συμβαίνει υπερβολικά πολλές φορές, αυτά είναι τα σημάδια ότι εσύ και ο/η σύντροφός σου πρέπει επειγόντως να περάσετε περισσότερο χρόνο μαζί, επειδή η ρουτίνα σάς έχει μεταμορφώσει σε απλούς συγκατοίκους…

Δεν βγαίνετε έξω μόνο οι δυο σας

Επειδή, όπως έχουμε ξαναπεί, τα ραντεβού δεν είναι μόνο για τους φρέσκους έρωτες. Πόσο μάλλον, τα ραντεβού ενός ζευγαριού που είναι μαζί πολύ καιρό γίνονται ακόμα καλύτερα. Ξέρετε ακριβώς πού θέλετε να πάτε, τι θέλετε να πιείτε και τι θα κάνετε μετά. Το άγχος πέφτει στο μηδέν και σας φέρνει πιο κοντά.

Το σεξ είναι αγγαρεία

Ναι, αυτό είναι πάρα πολύ φυσιολογικό. Όλα τα ζευγάρια σταματούν να κάνουν σεξ με τον τρόπο που το έκαναν τους πρώτους μήνες. Αυτό δεν είναι ανησυχητικό. Αλλά, αν πραγματικά βαριέστε να το κάνετε, τότε ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό. Πειραματιστείτε με άλλες στάσεις, βίτσια ή ακόμα και ερωτικά βοηθήματα.

Μιλάτε μόνο για πράγματα της καθημερινότητας

Για δουλειά. Για λογαριασμούς που πρέπει να πληρωθούν. Για το σπίτι. Για τα παιδιά. Και ρωτάμε εμείς: Πότε θα μιλήσετε για το πόσο αγαπάτε ο ένας τον άλλο; Αυτά τα πράγματα δεν είναι δεδομένα!

Έχετε να πάτε διακοπές πάνω από ένα χρόνο

Όχι. Τεράστιο λάθος. Οι άνθρωποι χρειάζονται να ξεφεύγουν πού και πού και οι διακοπές είναι ο καλύτερος τρόπος να μείνετε για λίγο μόνοι, χωρίς ευθύνες και να απολαύσετε ο ένας την παρέα του άλλου.

Το πρόγραμμά σας είναι πολύ συγκεκριμένο

Δουλειά, σπίτι, φαγητό, ύπνος. Ναι, αυτό είναι ένα πολύ λειτουργικό πρόγραμμα για τη ζωή σας, αλλά για τη σχέση σας; Πρέπει να βρίσκετε, έστω και λίγο, χρόνο για να περνάτε μόνο οι δυο σας. Για να θυμάστε ποια ήταν αυτά τα πράγματα που σας έφεραν κοντά…


Πηγή: in2life.gr
_