Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Ν. Αιγαίου συνεχάρη τον δήμο για την άμεση διαμόρφωση του νέου χώρου Σέγκεν μετά τον σεισμό

 Στην Κω βρίσκεται από σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου Θέμης Καλαμάτας με σκοπό να απονείμει αυτοπροσώπως συγχαρητήρια σε όλους τους
φορείς που συνέβαλαν ώστε να επανέλθει το νησί στους κανονικούς του ρυθμούς αμέσως μετά τον καταστροφικό σεισμό. 

 Ο κ. Καλαμάτας είχε διαδοχικές συνατήσεις, αρχικά με τον Δήμαρχο Κω Γιώργο Κυρίτση, τον οποίο συνεχάρη προσωπικά και στη συνέχεια βρέθηκε μαζί με τον Αστυνομικό Διευθυντή Β’ Δωδεκανήσου κ. Κωνσταντίνο Κοκορόσκο στον χώρο Σένγκεν όπου λειτουργεί ο διαβατηριακός έλεγχος και έδωσε τα συγχαρητήρια του στον Αντιδήμαρχο κ. Γερασκλή αλλά και στον Αντιπρόεδρο του Λιμενικού ταμείου Γιώργο Κοκκαλάκη που ήταν παρόντες όπως και στο προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. που καταβάλει καθημερινά υπεράνθρωπες προσπάθειες σε δύσκολες συνθήκες ώστε να διεκπεραιώνει σε σύντομο χρονικό διάστημα τους διαβατηριακούς ελέγχους στον νέο χώρο που έχει διαμορφωθεί.

 Επιπλέον ευχαρίστησε ιδιαίτερα την Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Κω κ. Σβύνου που αμέσως προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει την επόμενη του σεισμού όσους αστυνομικούς βρέθηκαν χωρίς στέγη λόγω του σεισμού.

Τέλος ευχαρίστησε όλους τους φορείς που βοήθησαν τα μέγιστα με σκοπό την άμεση αποκατάσταση των ζημιών που είχαν υποστεί οι λιμενικές εγκαταστάσεις της Κω από τις συνέπειες του πρόσφατου Σεισμού των 6, 6 ρίχτερ.








πηγή: vimatisko
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια