Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

“Έλουσαν” εφοριακούς με κρέμα κρέπας!

Νέα επίθεση, το βράδυ της Παρασκευής, σε βάρος ελεγκτών της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, οι έλεγχοι της οποίας αποκαλύπτουν διαρκώς μεγάλες υποθέσεις φοροδιαφυγής

Επιχειρηματίας στη Λευκάδα «έλουσε» με κρέμα που χρησιμοποιείται στην παρασκευή κρέπας, τους ελεγκτές της ΑΑΔΕ που πήγαν στο κατάστημα του.
Το επεισόδιο επιβεβαιώθηκε από τον επικεφαλής της ΑΑΔΕ, Γιώργο Πιτσιλή, ο οποίος σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, υπογράμμισε, «κάποιοι ευτυχώς λίγοι, νομίζουν ότι με ύβρεις, χειροδικίες, απειλές και κουτοπονηριές που δεν ταιριάζουν σε πολίτες πολιτισμένης χώρας θα αποφύγουν τον έλεγχο. Αυταπατώνται και στην πράξη υφίστανται πολλαπλάσιες συνέπειες».
Όπως ξεκαθάρισε ο κ. Πιτσιλής οι έλεγχοι θα συνεχιστούν κανονικά στέλνοντας το μήνυμα ότι «δεν πτοούμαστε».

Νέο επεισόδιο στην Πάτρα

Εν τω μεταξύ, το βράδυ της Πέμπτης, χρειάστηκε η επέμβαση της Αστυνομίας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα που φούντωσαν στην διάρκεια ελέγχου από κλιμάκιο της ΑΑΔΕ.
Σύμφωνα με το patrastimes.gr, ιδιοκτήτες επιχείρησης εστίασης στην πρωτεύουσα της Αχαϊας, προπηλάκισαν τους εφοριακούς που πήγαν για έλεγχο στο κατάστημα τους, αρνούμενοι ότι έχουν κάνει την παράβαση που διαπίστωσαν οι ελεγκτές.
Νησί - ταβέρνα - διακοπές - ταξίδι
Επί τόπου κλήθηκαν αστυνομικοί για την προστασία των εφοριακών, οι οποίοι τελικώς βεβαίωσαν την παράβαση κι επέβαλαν τις ανάλογες κυρώσεις στην επιχείρηση.
Όλα αυτά, με αφορμή και την επανέναρξη λειτουργίας καταστήματος στην Πάρο, προβληματισμό και στην ηγεσία του οικονομικού επιτελείου προκαλούν οι διαρκείς δικαστικές αποφάσεις με τις οποίες ορίζεται άρση του ολιγοήμερου «λουκέτου» σε επιχειρήσεις που έχει επιβληθεί λόγω της φοροδιαφυγής που διαπιστώνουν οι ελεγκτές που «σαρώνουν» όλη την χώρα.

http://www.ant1news.gr/news
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια