Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γιατί παρομοίασε τον Γερακαράκο με τον Τσίπρα ο Λεβέντης- Τι είπε για τους αξιωματικούς που ξεσκονίζουν πανωφόρια υπουργών – Τι απάντησε στους Λιμενικούς

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, έδωσε το παρόν στο 27ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΠΟΑΣΥ και ανεβαίνοντας στο βήμα είπε ότι θα περίμενε μεγαλύτερη υπευθυνότητα
στη διατύπωση των αιτημάτων και από τους ομιλητές και από τους συνέδρους.
«Σας άκουσα είπε να χειροκροτείτε έντονα και δυναμικά τον πρόεδρό σας, όταν έθετε οικονομικά αιτήματα. Η πατρίδα μας χρειάζεται άλλες λύσεις, καθώς βρισκόμαστε σε καθεστώς χρεοκοπίας. Ξέρετε ποιον μου θύμησε ο Γερακαράκος;» είπε στο ακροατήριο «Τον Τσίπρα, όταν έσκιζε τα μνημόνια».
Μιλώντας για τους λιμενικούς, και απατώντας σε προηγούμενη τοποθέτηση των προέδρων και των αξιωματικών και των λιμενικών υπαλλήλων, που του ζήτησαν να ανακαλέσει, είπε ότι θα περίμενε και απ΄αυτούς ποιο υπεύθυνη στάση και ότι θα συστρατεύονταν μαζί του για την κάθαρση και την πάταξη της διαφθοράς.

«Οι πρόεδροι δεν είπαν τίποτα για το ότι ένα σαπιοκάραβο ήταν στη θάλασσα για 50 χρόνια κουβαλώντας πετρέλαιο. Εγώ είπα ότι οι υπηρεσίες που δίνουν τέτοια πιστοποιητικά θέλουν ξήλωμα. Ποιοι αξιωματικοί, λοιπόν, ελέγχουν αυτούς του φαύλους; Και θα σας πω και κάτι ακόμα: Είχα έναν φίλο αξιωματικό και μου είπε από το βαθμό του συνταγματάρχη και πάνω, για να επιβιώσεις, πρέπει να ξεσκονίζεις το πανωφόρι του υπουργού.  Έχω άδικο;» είπε προλαβαίνοντας την αντίδραση του κυρίου Τόσκα και πρόσθεσε απευθυνόμενος στον υπουργό πως «ξέρετε πολύ καλά ότι μέσα στο υπουργείο βασιλεύει ο κομματισμός. Εγώ, λοιπόν, ζητώ διακοινοβουλευτικές επιτροπές και έλεγχο για να ξηλωθούν τα αποστήματα ούτως ώστε καμία μικρή ομάδα ανέντιμων να κρύβεται μέσα στο σύνολο των έντιμων αξιωματικών». 
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια