Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δολοφόνησε τον θείο του γιατί παρεξηγήθηκαν - Σκηνοθέτησε τον τόπο του εγκλήματος


Σοκάρει η αποκάλυψη πως δράστης της δολοφονίας του 54χρονου λογιστή στη Νίκαια είναι ο ανιψιός του. Ο δράστης συνεπλάκη με τον άτυχο άνδρα και τον μαχαίρωσε. Αμέσως μετά μάλιστα σκηνοθέτησε τον τόπο του εγκλήματος για να αποπροσανατολίσει τους αστυνομικούς.

Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί ήταν σίγουροι πως κίνητρο της δολοφονίας δεν ήταν η ληστεία και έστρεψαν τις έρευνές τους στο κοντινό περιβάλλον του 54χρονου λογιστή που βρέθηκε νεκρός σε μία λίμνη αίματος μέσα στο σπίτι του το μεσημέρι της 17ης Αυγούστου.

Οι γείτονες τότε άκουσαν φασαρία και ειδοποίησαν τον αδερφό του θύματος που έμενε δίπλα και εκείνος αντίκρυσε αιμόφυρτο τον άτυχο άνδρα.

 Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του 24χρονου ανιψιού ο οποίος ομολόγησε. Είπε στους αστυνομικούς πως πήγε στο σπίτι του θείου του για του επιστρέψει κάποια χρήματα που του χρωστούσε. Ήρθαν στα χέρια καθώς θεώρησε προσβλητικές  κάποιες νουθεσίες του θείου του που αφορούσαν την προσωπική του ζωή. Κατάφερε πολλά χτυπήματα με το μαχαίρι στον άτυχο άνδρα. Πήρε μαζί του μάλιστα το μαχαίρι όπως και κάποια που είχαν αίμα, σκηνοθέτησε τον τόπο του εγκλήματος ώστε να φαίνεται πως έγινε ληστεία και εξαφανίστηκε.

O πατέρας του δράστη και αδερφός του θύματος είχε πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας πριν από 13 χρόνια όταν κακοποιοί τον στραγγάλισαν και έκρυψαν το πτώμα στο πορτ παγκάζ του αυτοκινήτου του.

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια