Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Το προφίλ του δολοφόνου του ταξιτζή στη Δραπετσώνα - Ποιά στοιχεία αξιολογεί ως κρίσιμα η Ασφάλεια του Κ.Λ. Πειραιά

Αν και η έρευνα στο ταξί του άτυχου 60χρονου αυτοκινητιστή, που βρέθηκε χθες,  θα ξεκινήσει σήμερα στα



εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας, τα στελέχη της Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά τα οποία διερευνούν το θρίλερ, αρχίζουν να καταλήγουν σε σημαντικά συμπεράσματα.

Το γεγονός ότι το ταξί βρέθηκε παρκαρισμένο κανονικά και κλειδωμένο κοντά στη Σχολή Λιμενοφυλάκων, στο Χατζηκυριάκειο - Καλλίπολη στον Πειραιά, αλλά χωρίς καμία προσπάθεια από τον δράστη , να κρύψει τα ίχνη της δολοφονίας, δηλαδή τα αίματα στο εσωτερικό και το εξωτερικό του αυτοκινήτου τους οδηγεί στο συμπέρασμα ότι επρόκειτο για ληστεία και το πιο πιθανό από τοξικομανή.

'Οπως, λένε, στο bloko.gr , πηγές από το Λιμενικό, εάν ο δράστης ήταν αποφασισμένος εκ των προτέρων για το έγκλημα, και νηφάλιος, το πιο πιθανό να φρόντιζε να εξαφανίσει τα ίχνη του ταξί και τα δικά του, είτε πετώντας το αυτοκίνητο στη θάλασσα ακόμα και σε κοντινή απόσταση από το σημείο της δολοφονίας στο Νέο Μώλο της Δραπετσώνας, είτε καίγοντάς το, χιλιόμετρα μακριά.

Αντ' αυτού, ο δολοφόνος, σε πανικό ίσως ή χωρίς συναίσθηση,  οδήγησε με ταχύτητα από τον περιφερειακό δρόμο της Δραπετσώνας προς στο Λιμάνι του Πειραιά, πέρασε πιθανώς ακόμα κι έξω από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά στην Ακτή Μιαούλη και στάθμευσε το ματωμένο ταξί σε ένα σημείο που θεωρούσε (και που δεν έχει, είναι η αλήθεια) μεγάλη κίνηση.

'Ηδη εχουν αναζητηθεί βίντεο από κάμερες ασφάλειας όλης της διαδρομής που μάλλον ακολούθησε.

Τα βίντεο από σημεία της περιφερειακής οδού της Δραπετσώνας δείχνουν οχήματα και ταξί να περνούν το επίμαχο διάστημα προς το Λιμάνι αλλά όχι τις πινακίδες τους.

Στο σημείο που βρέθηκε το ταξί, ή μία κάμερα που μέχρι στιγμής  έχει εξεταστεί δείχνει μόνο τη διέλευση του οχήματος και όχι τη στάθμευση και κατά συνέπεια τον δράστη να το εγκαταλείπει.

Πάντως το όχημα βρέθηκε γεμάτο αίματα στη θέση του οδηγού αλλά και εξωτερικά. Ηταν ανοιχτά και ψαγμένα τα ντουλαπάκια ενώ στο ματωμένο κάθισμα του οδηγού υπήρχε ένα κέρμα ευρώ.

Δώρα Βογιατζάκη    
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια