Επαγγελματικές κάρτες χωρίς στοιχεία; Η νέα πρωτότυπη ιδέα!


Λευκές επαγγελματικές κάρτες χωρίς καθόλου στοιχεία σχεδίασε ένας 26χρονος καλλιτεχνης και σχεδιαστής από το Τορόντο του Καναδά.

Μία από τις αγαπημένες ασχολίες του Dori είναι να φτιάχνει δημιουργικές επαγγελματικές κάρτες, που όμοιές τους δεν υπάρχουν. «Λατρεύω νέες και πρωτότυπες ιδέες και πάντα προκαλώ τον εαυτό μου να κινηθεί πέρα από όσα ήδη έχουν γίνει…», λέει ο ίδιος.


Και συνεχίζει: «Αυτήν τη φορά είπα στον εαυτό μου: “Ποιος είναι ο πιο απλός σχεδιασμός επαγγελματικών καρτών που θα μπορούσες να κάνεις;”… Και συνειδητοποίησα ότι θα έπρεπε να τις κάνω κενές! Δηλαδή χωρίς στοιχεία επάνω τους… Αλλά πώς θα βρίσκουν οι ενδιαφερόμενοι τις πληροφορίες; Αποφάσισα ότι η χρήση φωτός είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να δεις το όνομα και το τηλέφωνο, αφού πλέον όλοι μέσω του κινητού έχουμε έναν φακό επάνω μας!», λέει ο ίδιος την ιστορία της δημιουργίας των κενών καρτών.


Εν κατακλείδι, λοιπόν, η κάρτα μπορεί να φαίνεται λευκή αλλά δεν είναι, αφού μόλις έρθει κοντά σε φως εμφανίζονται τα στοιχεία… Ένας πρωτότυπος τρόπος που σίγουρα εντυπωσιάζει αφού ξεφεύγει από τα συνηθισμένα.


Πηγή: perierga.gr
_