Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο πρώην αστυνομικός διευθυντής κεντρικής Μακεδονίας που πήγε στο βόλεϊ του ΠΑΟΚ

Στροφή στον αθλητισμό έχει κάνει ο υποστράτηγος ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας Γεώργιος


 Χατζηβασιλειάδης, ο οποίος λίγο πριν την αποστρατεία του από το Σώμα, υπηρέτησε ως επικεφαλής στη Διεύθυνση Αστυνομίας Χαλκιδικής, το χρονικό διάστημα 2013-2015, σε μία περίοδο όπου η αναταραχή στο νομό ήταν ιδιαίτερα έντονη εξαιτίας των αντιδράσεων για την επένδυση εξόρυξης χρυσού στις Σκουριές.
Όπως πληροφορούμαστε από το inpaok.com ο πρώην αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. έχει αναλάβει γενικός αρχηγός της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ.
"Ο γενικός αρχηγός της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ, Γιώργος Χατζηβασιλειάδης, στο πλαίσιο της παρουσίασης της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν έδωσε το στίγμα της… αντεπίθεσης.
Πιο συγκεκριμένα, το «δεξί χέρι» του Κώστα Αμοιρίδη στο τμήμα και ο άνθρωπος που φροντίζει καθημερινά για κάθε λεπτομέρεια αναφέρθηκε στην απουσία του Παναθηναϊκού από την Α1 και στο γεγονός πως ο ΠΑΟΚ είναι απόλυτα έτοιμος να καλύψει το κενό στην Α1 και να πρωταγωνιστήσει", σημειώνει το σχετικό δημοσίευμα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Πέρσι ήμασταν πρωταθλητές, αήττητοι, φέτος έχουμε έναν ακόμη πιο δύσκολο δρόμο να διαβούμε. Στην ομάδα εντάχθηκε ο Τάκης Φλώρος, ένας από τους πιο διακεκριμένους τεχνικούς στο χώρο του γυναικείου βόλεϊ. Από την πλευρά μου θέλω να ευχηθώ η ομάδα να σταθεί αντάξια της φανέλας και να πρωταγωνιστήσει. Το γυναικείο βόλεϊ έχει τραυματιστεί από την απουσία του Παναθηναϊκού και ο ΠΑΟΚ «βρυχάται» και έρχεται ορμώμενος από τη Β. Ελλάδα για να καλύψει το κενό που έχει δημιουργηθεί στην Α1. Στόχος να είμαστε και πάλι πρωταθλητές».
amoiridis hatzivasileiadis
Υπενθυμίζεται ότι τον Μάρτιο του 2015 από το Ανώτατο Συμβούλιο Κρίσεων της ΕΛΑΣ κρίθηκε ο τότε Ταξίαρχος, Γ. Χατζηβασιλειάδης, ως ευδοκίμως τερματίσας και προήχθη στον βαθμό του υποστρατήγου και αποστρατέυτηκε από τη θέση του βοηθού του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας.
seleo.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια