Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ένωση Αττικής προς Τόσκα: Ανακαλέστε!

Να ανακαλέσει τις δηλώσεις του ζητούν οι πυροσβέστες της Αττικής από τον Νίκο Τόσκα. Διαβάστε την ανακοίνωση τής Ένωσης: Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι είμαστε κομμάτι του  «πιο
στρεβλού μηχανισμού του ελληνικού δημοσίου»  και ότι « το Πυροσβεστικό Σώμα χρησιμοποιήθηκε για χρόνια περισσότερο σαν κομματικός μηχανισμός, παρά σαν κομμάτι του κρατικού μηχανισμού, που θα έπρεπε να είχε την αποτελεσματικότητα, την εκπαίδευση, τον εξοπλισμό που έχουν σύγχρονα πυροσβεστικά σώματα».
    Όλα τα παραπάνω κύριε Υπουργέ έχουν επιφέρει μεγάλη αναστάτωση στην πυροσβεστική οικογένεια και αντί οποιαδήποτε σχολιασμού, σας παραθέτουμε αυτούσια την φωνή του Πυρ/στη, όπως αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που είναι μία ηχηρή απάντηση  στις δηλώσεις σας.
 …..«Χρειάστηκαν 25 χρόνια για να μάθω ότι ανήκω στο πιο στρεβλό κομμάτι του δημόσιου τομέα. Μου το χε πει κι η μανά μου. ''Που πας να μπλέξεις παιδί μου''? Τίποτα εγώ. ''Ρε μανά Πυροσβέστης θέλω να γίνω''. Εδώ πληρώνονται όλα. Εγώ όμως κ. Τόσκα νιώθω περήφανος για τη στολή που φοράω. Για τις μπότες που έχω χαλάσει στις φωτιές. Για τους συναδέλφους  που χάθηκαν ενώ πήγαν εκεί που όλοι έφευγαν. Εγώ Κε Τόσκα δεν την άκουσα τη μάνα μου που αγωνιά όπως και η γυναίκα και τα παιδιά μου σε κάθε φωτιά. Έτσι λοιπόν δεν άκουσα και σας. Είναι τόσο χαμηλή η φωνή σας μπροστά στη στολή που φοράω!»……

  Ζητάμε άμεσα να ανακαλέσετε τις ατυχέστατες δηλώσεις σας που έχουν εξοργίσει το πυροσβεστικό προσωπικό, το οποίο χρειάζεται άμεση στήριξη και λύσεις στα προβλήματα του! 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.ΤΗΣ Ε.Υ.Π.Σ.Π. ΑΤΤΙΚΗΣ

Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                             ΨΑΛΤΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια