Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο ιδιοκτήτης ενός καφέ στην Αγγλική Ριβιέρα που προκάλεσε πλήθος σχολίων στο διαδίκτυο με την απόφασή του! Τι έκανε;


Ο Μπομπ Χίγκινσον είναι ιδιοκτήτης ενός μικρού καφέ στην Αγγλική Ριβιέρα και παρασκευάζει πολύ περισσότερα απ’ ότι φρέσκο ​​καφέ αυτόν τον καιρό.

Η απόφασή του να απαγορεύσει την είσοδο στο κατάστημά του σε παιδιά κάτω των 12 ετών, αλλά να επιτρέπει κανονικά σε σκύλους, έχει προκαλέσει αίτιο αντιπαράθεσης τόσο στην τοπική κοινότητα όσο και στο διαδίκτυο. Ωστόσο, ο ίδιος υπερασπίζεται ούτως ή άλλως αυτήν την απόφασή του.

Στην καφετέριά του που ονομάζεται Chart Room και έχει θεματική τα ταξίδια, διακοσμημένο με βίντατζ ατμόπλοιο, προστέθηκε και μια επιγραφή ακριβώς έξω από την πόρτα. Το μήνυμα; Μια ευγενική παράκληση προς τους πελάτες που έχουν μαζί τα παιδιά τους, αν είναι κάτω των 12 χρονών, να βρουν κάποιο άλλο μέρος για να πιουν τον καφέ τους!

Μπορεί να ακούγεται σκληρό, όμως ο Χίγκινσον, ο οποίος εμφανίστηκε πρόσφατα σε μια πρωινή τηλεοπτική εκπομπή που ενδιαφέρθηκε να αναδείξει το λόγο που τον έκανε να πάρει αυτήν την απόφαση, έδωσε μια λογική εξήγηση με την οποία ταυτίστηκαν αρκετοί.

«Κατά κύριο λόγο θέλαμε να δημιουργήσουμε μια ωραία, χαλαρή ατμόσφαιρα για την πελατειακή μας βάση», δήλωσε. «Υπάρχουν ωραία και ακριβά αντικείμενα παντού… Και είχαμε πράγματα που έχουν σπάσει από παιδιά στο παρελθόν».

Σύμμαχός του είναι και η τοπική νομοθεσία, δεδομένου ότι είναι εντός των δικαιωμάτων του να θέσει την απόφαση αυτή σε ισχύ.

Πάντως, οι αντιδράσεις στην περιοριστική του τακτική κυμαίνονται από ενθαρρυντικές έως προσβλητικές.

Μια κάτοικος της περιοχής, ξεκίνησε ακόμη και μποϊκοτάρισμα της καφετέριας, την οποία θεωρεί «προκατειλημμένη». Άλλους, ωστόσο, δεν φαίνεται να τους πειράζει μια μικρή διαφυγή από το χάος που συχνά είναι σχεδόν αναπόφευκτο σε ένα χώρο με μικρά παιδιά, και υπερασπίζονται ανοιχτά την ιδέα.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Πριν από αρκετούς μήνες ο ιδιοκτήτης ενός εστιατορίου στη Βόρεια Καρολίνα απαγόρευσε την είσοδο σε παιδιά κάτω των 5 ετών λόγω της φασαρίας που έκαναν και αύξησε την πελατεία του (εδώ)!

Πηγή: now24.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια