Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αστυνομικός στο νοσοκομείο μετά από επεισόδιο κατά τη διάρκεια σύλληψης

Κείμενου του Γιώργου Χατζίκου, μέοος ΕΚΑ Θεσσαλονίκης:

Το Σάββατο 2/9/2017, τις μεσημεριανές ώρες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια σύλληψης αλλοδαπού ατόμου που πουλούσε λαθραία τσιγάρα, ο συνάδελφος αστυνομικός, δεχτηκε επίθεση απο ομοεθνείς του αλλοδαπού που είχαν σκοπό να τον απελευθερώσουν, με το αποτέλεσμα ήταν ο συνάθρωπος μας να υποστεί καρδιακό επεισοδιο και να μεταφερθει στο Στρατιωτικό Νοσοκομειο 424 Θεσσαλονίκης.
Με αφορμή το παραπάνω περιστατικό παραθέτω τα παρακάτω κείμενα που αναφέρουν αφενός την κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης καθ αφετέρου ότι ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ η αρμόδια Δημοτική Αρχή μπορεί να συνεισφέρει στην πάταξη του φαινομένου τής διακίνησης λαθραίων τσιγάρων.
Σύντομα δεν θα μπορούμε να ανταποκριθούμε στο έργο της αστυνόμευσης!
1. Περπατώντας κάποιος κάτω από τις καμάρες της πλατείας Αριστοτέλους, λίγο πριν να μπει στο «Καπάνι», θα ακούσει συχνά την ερώτηση «θέλεις τσιγάρα;» και θα δει έναν πωλητή να κρατάει στα χέρια του πακέτα από άγνωστες, αλλά και πολύ γνωστές μάρκες τσιγάρων. Δύο άτομα, συνήθως ασιατικής καταγωγής, στη γωνία μεταξύ Εγνατίας και Αριστοτέλους και λίγο πιο κάτω ένας-δυο ρωσόφωνοι, σου προτείνουν να αγοράσεις τσιγάρα άγνωστων για την Ελλάδα μαρκών, τα οποία πωλούν σε πολύ χαμηλές τιμές: Λίγο πιο μετά, κοντά στην είσοδο της σκεπαστής αγοράς, ένα άλλο άτομο στέκεται δήθεν αδιάφορα, κρατώντας μία μεγάλη μαύρη σακούλα, η οποία περιέχει πληθώρα πακέτων. Ο άμεσος προμηθευτής.
2. Δυναμικό χτύπημα κατά του λαθρεμπορίου τσιγάρων έκαναν υπάλληλοι της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου κατάσχοντας εκατοντάδες λαθραία τσιγάρα που θα διακινούνταν παράνομα στην αγορά.
Συγκεκριμένα μετα από έφοδο που πραγματοποίησαν οι δημοτικοί αστυνόμοι στη λαϊκή αγορά του Ευόσμου, επί της οδού Αριστοτέλους, σε συνεργασία με αστυνομικούς της ασφάλειας των Τμημάτων Ασφαλείας Ευόσμου και Μενεμένης, κατέσχεσαν 970 πακέτα τσιγάρα, που λαθρέμποροι είχαν σκοπό να τα πουλήσουν σε διερχόμενους.
ΧΑΤΖΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ
Μέλος Επιτροπής Υγιεινής και Ασφάλειας ΠΟΑΣΥ
Μέλος Ε.Κ.Α. Θεσσαλονίκη

www.ekathess.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια