Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Νέα διάκριση για τους αστυνομικούς της Υ.Φ.Α.Α. (φωτογραφίες)

 Το πανελλήνιο πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας και το παγκόσμιο πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας  TORNADO  οργανώθηκαν από τον Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης καθώς και
από τον Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης, και τον Ιστιοπλοϊκό  όμιλο Θεσσαλονίκης υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας αντίστοιχα. 

H ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής:
 
   Σε ότι αφορά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα νικητές στην γενική κατάταξη ήταν οι πρωταθλητές Ευρώπης και αστυνομικοί-αθλητές της Υ.Φ.Α.Α., Νίκος Μαύρος και Αλέξης Ταγαρόπουλος, οι οποίοι πήραν την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο. 
   
     Σε ότι αφορά το Παγκόσμιο πρωτάθλημα, οι ίδιοι αθλητές της Ιστιοπλοϊκής ομάδας της Ελληνικής Αστυνομίας κατέκτησαν την δεύτερη θέση. Είχε προηγηθεί το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα TORNADΟ που πραγματοποιήθηκε στην λίμνη Como της Ιταλίας.
   
  Οι αθλητές μας-αστυνομικοί υπηρετούν στην Υ.Φ.Α.Α. και ανήκουν στην Ιστιοπλοϊκή ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας η οποία υπάρχει παραπάνω από 20 χρόνια με πολύ μεγάλες επιτυχίες τόσο σε ευρωπαϊκά όσο και παγκόσμια πρωταθλήματα, ως μέλος τη εθνικής ομάδας, όσο και στα πρωταθλήματα ένστολων και αστυνομικών σε παγκόσμιο, ευρωπαϊκό και πανελλαδικό επίπεδο. 

Στόχος της ομάδας εκτός από τις καθαρά αθλητικές διακρίσεις είναι και η προβολή του κοινωνικού και αθλητικού χαρακτήρα της ΕΛ.ΑΣ., πράγμα το οποίο μετουσιώνεται στο πρόσωπο των αθλητών που την απαρτίζουν και κατά επέκταση στην ίδια την ομάδα και την υπηρεσία που ανήκουν, την Υ.Φ.Α.Α. .
    Οι συνάδελφοι από πλευράς τους ευχαριστούν θερμά το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. και προσωπικά τον κ. Αρχηγό που για άλλη μια φορά τους έδωσε την δυνατότητα να βρίσκονται σε τόσο μεγάλες διοργανώσεις και να διεκδικούν μετάλλια για την χώρα και την Ελληνική Αστυνομία καθώς και όλους όσους τους στηρίζουν σε αυτή τους την προσπάθεια.
    Για άλλη μια χρονιά η ομάδα της ΕΛ.ΑΣ. απέδειξε ότι με πολύ υπομονή και προσπάθεια, μπορεί να καταφέρει και τον πιο υψηλό στόχο. 
    Η Ένωση μας συγχαίρει τους συναδέλφους και εύχεται για το μέλλον και νέες επιτυχίες που θα μας κάνουν όλους περήφανους.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια