Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κ.Α.Ε. Ιεράπετρας: Αύξηση οργανικών θέσεων ζητά η Ένωση Ειδικών Φρουρών Κρήτης

 Η Ένωση Ειδικών Φρουρών Κρήτης σε επιστολή που έστειλε στον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Τσουβάλα ζητά να αυξηθούν οι οργανικες θέσεις του Τ.Α.Ε
Λασιθίου


Κυριε Αρχηγέ

Με αφορμή την πρόσφατη διαταγή σας για το Κ.Α.Ε. Ιεράπετρας αναδεικνύεται για άλλη μια φορά η έλλειψη προσωπικού στην Διεύθυνση Αστυνομίας Λασιθίου ως αγκάθι για την εύρυθμη λειτουργία των Αστυνομικών υπηρεσιών και ειδικότερα του Τ.Α.Ε. Λασιθίου από το οποίο θα μετακινηθεί το προσωπικό για να συγκροτηθεί το Κ.Α.Ε. Ιεράπετρας.
Σας πληροφορούμε ότι ήδη το Κ.Α.Ε. Σητείας λειτουργεί με προσωπικό από το Τ.Α.Ε.Λασιθίου το οποίο ήδη ενισχύει με διαθέσεις και αποσπάσεις άλλες αστυνομικές υπηρεσίες τις διεύθυνσης και εκ τούτου η δημιουργία εκ των έσω του Κ.Α.Ε Ιεράπετρας θα επιφέρει περισσότερα προβλήματα παρά θα λύσει.
Προτείνουμε να γίνει αύξηση οργανικών θέσεων του Τ.Α.Ε. Λασιθίου και να στελεχωθεί με ικανό αριθμό προσωπικού από τις έκτακτες μεταθέσεις που θα πραγματοποιηθούν τέλη Σεπτεμβρίου ώστε να μπορούν και οι δυο υπηρεσίες να λειτουργούν εύρυθμα και με ασφάλεια του προσωπικού καθώς οι συγκεκριμένες υπηρεσίες καλούνται να αντιμετωπίσουν την βαριά εγκληματικότητα.

Για το Δ.Σ
-Ο- -Ο-
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΣΑΝΑΚΤΣΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΗΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια