Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΕΝΑ: Σήμερα ανακάλυψε το ΕΚΑ το ασφαλιστικό νομοσχέδιο της Αχτσιόγλου;

Παραθέτουμε ανακοίνωση των Ενωμένων Αστυνομικών Θεσσαλονίκης


Πριν από τέσσερις ημέρες  το ΕΚΑ, το οποίο αποτελεί και τη σημερινή Διοίκηση της ΠΟΑΣΥ, με βαρύγδουπη ανακοίνωση του παινεύονταν για τις επιτυχίες του στο Ασφαλιστικό των Αστυνομικών κατηγορώντας τις προηγούμενες Διοικήσεις της ΠΟΑΣΥ για ανεπάρκεια, εξυβρίζοντας πρώην και νυν συνδικαλιστές που εύλογα του ασκούν κριτική.

Σήμερα, εμβρόντητοι ανακάλυψαν τις τρομερές συνέπειες της πολιτικής τους ως Διοίκηση της ΠΟΑΣΥ και προχώρησαν σε καταγγελτική ανακοίνωση εναντίον  Νόμου του κράτους, που έχει ήδη ψηφιστεί από τη Βουλή, όταν αυτοί κάνανε ταξιδάκια σε όλη την Ελλάδα, βγάζοντας φωτογραφίες για τον προεκλογικό τους αγώνα!

Μάλιστα, ενώ πριν τέσσερις ημέρες κατηγορούσαν την προηγούμενη Διοίκηση για απραξία, σήμερα επικαλούνται ως Συνδικαλιστική επιτυχία την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που κέρδισε η προηγούμενη Διοίκηση!

κ.Συνάδελφοι-κ.Αντιπρόσωποι της Π.Ο.ΑΣ.Υ.,

είναι πλέον ολοφάνερο ότι η παρέα αυτή δημιουργήθηκε μόνο και μόνο για να απολαμβάνει προνόμια και θέσεις στη Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, είναι επικίνδυνο για το επάγγελμά μας,

όσο θα υπάρχουν αυτοί, εμείς θα γινόμαστε όλο και φτωχότεροι!

Σας καλούμε όλους να βάλετε τέλος σε αυτή τη Διοίκηση,

είναι ανάγκη το συνδικαλιστικό κίνημα να προχωρήσει ενωμένο και δυνατό!

ΕΝΑ

“πρώτα ο Συνάδελφος”
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια