Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πρέβεζα: Σε συναγερμό οι αστυνομικές αρχές για... "κατά φαντασίαν" ληστεία!!!

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία της Πρέβεζας το βράδυ της Παρασκευής, έπειτα από τηλεφώνημα που δέχθηκε για ληστεία με θύμα μία γυναίκα!

Η κινητοποίηση ήταν άμεση με σκοπό να εντοπιστεί γυναίκα, οδηγός οχήματος, η οποία ενώ κινούνταν στην εθνική οδό, άγνωστοι αποπειράθηκαν να την ληστέψουν, σύμφωνα με όσα η ίδια είχε αναφέρει στις αρχές.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η γυναίκα είπε στους αστυνομικούς, ότι αυτοκίνητο αγνώστων στοιχείων επιχείρησε να της κλείσει τον δρόμο με σκοπό να την ληστέψουν.
Φαίνεται όμως πως τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς έτσι..
Σύμφωνα με τις έρευνες που διενεργήθηκαν αλλά και τα όσα περιέγραψε η γυναίκα στους αστυνομικούς, το περιστατικό συνέβη μόνο στην φαντασία της ίδιας!!
Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο άτομο απασχολεί την αστυνομία για παρόμοια περίπτωση. Πριν από είκοσι ημέρες περίπου, η ίδια γυναίκα, είχε κινητοποιήσει και πάλι την αστυνομία καθώς και τότε… φαντάστηκε ότι την ληστεύουν!
Έτσι από θύμα ληστείας που δεν υπήρξε ποτέ, βρίσκεται πλέον κατηγορούμενη καθώς σε βάρος της σχηματίζεται δικογραφία για ψευδή αναφορά κι άσκοπη κινητοποίηση των αρχών. 
pamepreveza.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια