Νέα πιστόλια Arex Rex Zero 1 Alpha για σκοποβολή και επινικελωμένα μοντέλα! (βίντεο)

Ο διευθυντής πωλήσεων του ομίλου FIME (εισαγωγέας του Rex Zero 1), και ο επικεφαλής της ανάπτυξης στο Arex, επιδεικνύουν δύο νέα πιστόλια.

Το πιο σημαντικό ντεμπούτο είναι το Alpha. Το Alpha προορίζεται να είναι ένα πυροβόλο όπλο για σκοποβολή: Έχει κάνη 5 ιντσών, ωστόσο οι οριζόντιες περικοπές στο κλείστρο δεν είναι compensator για μείωση της ανάκρουσης, αλλά στην πραγματικότητα, είναι ένα μέτρο μείωσης βάρους που έχει ενσωματωθεί. Τα σκοπευτικά είναι ένα οδοντωτό επίπεδο μαύρο πίσω με ένα κόκκινο οπτικών ινών στόχαστρο. Το πλαίσιο, σε αντίθεση με το κανονικό Rex Zero 1, θα είναι από χάλυβα. Η σκανδάλη είναι ελαφρύτερη και πιο ομαλή από το τυποποιημένο Rex. Οι λαβές είναι πολύ ωραίες και περιλαμβάνουν επίσης ένα εκτεταμένο beavertail. 

Το Arex Alpha θα παρουσιαστεί επίσημα στο κοινό στο SHOT Show τον επόμενο χρόνο.

Επίσης νέο είναι το επινικελωμένο Rex Zero 1 σε πρότυπη / πλήρους μεγέθους και compact διαμορφώσεις. Αυτό το πυροβόλο όπλο φαίνεται εκπληκτικό με το ξύλο ή τις εργοστασιακές λαβές όπως φαίνεται στο βίντεο. Είναι λειτουργικά πανομοιότυπο με το Rex Zero 1, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης πλαισίου αλουμινίου. Πηγή: Firearm Blog

_