Απίστευτο! Δείτε πώς έγιναν τα χέρια Ολυμπιονίκη μετά από κωπηλασία 9 ημερών!


Ακόμη και ο ίδιος ο Βρετανός Χρυσός Ολυμπιονίκης Άλεξ Γκρέγκορι σοκαρίστηκε όταν αντίκρυσε τα χέρια του μετά από κωπηλασία 9 ημερών.

Ο ίδιος, σπάζοντας 11 παγκόσμια ρεκόρ, έκανε κωπηλασία 965 χιλιομέτρων στην Αρκτική. Μετά την κωπηλασία το θέαμα που αντίκρυσε τον σόκαρε τόσο, που φωτογράφισε τα χέρια του και ανέβασε τη φωτογραφία στα social media. Όπως ήταν αναμενόμενο μέσα σε λίγες ώρες έγινε viral.


O δυο φορές χρυσός Ολυμπιονίκης αποφάσισε να διανύσει την απόσταση μεταξύ Νορβηγίας και Ισλανδίας μαζί με την ομάδα του κωπηλατώντας στον παγωμένο Ωκεανό, με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για ένα σχολείο στα Ιμαλάια.

Οι καιρικές συνθήκες έβγαλαν εκτός λειτουργίας τα ηλιακά φορτιζόμενα ηλεκτρονικά συστήματα της λέμβου, αναγκάζοντας την ομάδα να διακόψει την πορεία της και να σταματήσει στο απομονωμένο νησί Jan Mayen της Νορβηγίας.


«Αυτά είναι τα χέρια μου έχοντας περάσει τόση ώρα μέσα σε βρεγμένα γάντια. Οι φουσκάλες δεν είναι τόσο σοβαρές σε αυτή τη δοκιμασία στον Πόλο, αλλά το κρύο και η υγρασία πέρασαν μέσα από το δέρμα», ανέφερε ο αθλητής στο Twitter μόλις σταμάτησε.

«Δεν ήμουν ποτέ ξανά βρεγμένος για τόση πολλή ώρα. Το κρύο φτάνει μέχρι τα κόκκαλα. Γύρω μας υπάρχει μόνο πάγος και ο σκούρος γκρίζος ωκεανός. Δεν υπάρχει αντίληψη της απόστασης», δήλωσε στη βρετανική Telegraph.Πηγές: rt.com, news247.gr
_