Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

62ο Παγκόσμιο Συνέδριο ΙΡΑ


Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία  οι εργασίες του 62ου Παγκοσμίου Συνεδρίου ΙΡΑ  στην Albena Βουλγαρίας, από 19-24 Σεπτεμβρίου 2017, με τη συμμετοχή αντιπροσωπειών από 66
χώρες.
Το Ελληνικό  Εθνικό Τμήμα εκπροσωπήθηκε από τους κ.κ.: Κυριάκο Κάρκαλη (εκπρόσωπο) και Ιωάννη Καραπατάκη (παρατηρητή)
Η αντιπροσωπεία μας στο περιθώριο του Συνεδρίου, συνομίλησε με όλες τις Εθνικές αντιπροσωπείες, αντάλλαξε απόψεις για το μέλλον και την λειτουργία της ΙΡΑ και αναθέρμανε τις σχέσεις.
            Από τον εκπρόσωπο του Ελληνικού Τμήματος, έγινε παρουσίαση της επικείμενης 3ης συνάντησης Εθνικών Τμημάτων Βαλκανικής και Αδριατικής. Επίσης εξεφράσθησαν  ευχαριστίες εκ μέρους του ΔΣ του Εθνικού Τμήματος, αλλά και των μελών της ΤΔ Λέσβου, όπου υπέστησαν υλικές ζημίες από τον καταστροφικό σεισμό, για τη συγκέντρωση σεβαστού χρηματικού ποσού από την από τα άλλα Εθνικά Τμήματα, αλλά και την ενίσχυση από το ΙΕΒ.
            Για μία ακόμα χρονιά, η ιστοσελίδα μας βραβεύτηκε με χρυσό μετάλλιο, αποδεικνύοντας την ποιοτική δουλειά που έχει γίνει σε αυτόν το τομέα, κυρίως από τον Γενικό Γραμματέα κ. Βασίλειο Παπά.
            Κατά τη διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του διεθνούς διαγωνισμού φωτογραφίας. Στο διαγωνισμό από 900 φωτογραφίες που εστάλησαν στην επιτροπή κοινωνικών και πολιτιστικών υποθέσεων, βραβεύτηκαν συμμετοχές από Ισραήλ, Κύπρο, Βέλγιο και Σρι Λάνκα, ενώ πέραν των βραβευθέντων εκτέθηκαν  οι 55 καλύτερες φωτογραφίες από τους συμμετέχοντες, μεταξύ των οποίων και των μελών του Ελληνικού Τμήματος:

1.Κων/νου Λύτρα (ΤΔ Ορεστιάδος)
2.Αχιλέα Μπέγα (ΤΔ Τρικάλων)
3.Βασιλείου  Δραγούτσου (ΤΔ Τρικάλων)
4.Μαρίας Ρίζου (ΤΔ Τρικάλων)
5.Μαρίας Μπράζια (ΤΔ Αθηνών - Αττικής)

Το ΔΣ του Εθνικού Τμήματος, ευχαριστεί τους συμμετέχοντες  και τους συγχαίρει για την τιμητική αυτή διάκριση, που μας κάνει υπερήφανους.
  Το επόμενο Παγκόσμιο Συνέδριο, θα λάβει χώρα τον Σεπτέμβριο του 2018 στο Ρότερνταμ Ολλανδίας.
Η αντιπροσωπεία μας εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στο ΙΕΒ για την επιτυχή διοργάνωση του 62ου Παγκοσμίου Συνεδρίου.
Ευχαριστούμε την Πρόεδρο και το ΔΣ του ΕΤ Βουλγαρίας ΙΡΑ, για τη θερμή φιλοξενία που μας παρείχαν.
Σε ειδική τελετή, η οποία έγινε την αποχαιρετιστήρια βραδιά, το ΕΤ Ολλανδίας, έλαβε τη σημαία σε πανηγυρική ατμόσφαιρα.

Κυριάκος Κάρκαλης
Αρμόδιος Διεθνών Σχέσεων
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια