Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ποιος είναι ο 28χρονος που τραυμάτισε με μαχαίρι τους αστυνομικούς της ΔΙΑΣ στην Καλαμάτα - Όλες οι λεπτομέρειες (βίντεο)

Στο νοσοκομείο παραμένει για νοσηλεία ο μοτοσικλετιστής της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Καλαμάτας, τον οποίο τραυμάτισε χθες το βράδυ ένας 28χρονος από την Αίγυπτο, την ώρα που οι αστυνομικοί
προσπαθούσαν να τον συλλάβουν.
Το περιστατικό ξεκίνησε στην παραλία της πόλης, όταν ο 28χρονος άρπαξε από μία γυναίκα τα γυαλιά και την τσάντα της. Αρχικά προσέγγισαν το σημείο άνδρες του λιμενικού, που σύμφωνα με πληροφορίες όμως, κάλεσαν την Άμεση Δράση, όταν είδαν ότι ο 28χρονος είχε στα χέρια του μαχαίρι.
Δύο ομάδες ΔΙ.ΑΣ έφθασαν στο σημείο και ο 28χρονος χτύπησε με το μαχαίρι στο κεφάλι τον πρώτο αστυνομικό, που πλησίασε, και τον έριξε στο έδαφος. Ο δράστης έσκυψε από πάνω του και σήκωσε και πάλι το μαχαίρι του, με τον αστυνομικό να πυροβολεί μία φορά στον αέρα, για εκφοβισμό.
Ο 28χρονος το έβαλε στα πόδια, ο αστυνομικός παρά το τραύμα του τον καταδίωξε και σε δεύτερο χρόνο ο Αιγύπτιος τον χτύπησε στον ώμο.
Οι αστυνομικοί κατάφεραν τελικά να του περάσουν χειροπέδες στην οδό Μακεδονίας.
Ο 28χρονος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές, ενώ τον Αύγουστο σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για απόπειρα βιασμού σε μία Γαλλίδα.

Μανώλης Ασαριώτης

Δείτε το βίντεο από τοπικό ΜΜΕ:

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια