Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ρόδος: 27χρονος κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικο κορίτσι

Από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κω θα δικαστεί την προσεχή Δευτέρα 27χρονος κάτοικος Ρόδου ο οποίος κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος ενός ανήλικου κοριτσιού ηλικίας δεκατριάμιση ετών, πριν από έξι χρόνια στην Χάλκη.

 

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από μήνυση που υπέβαλε στις αρχές Σεπτεμβρίου 2010 σε βάρος του 27χρονου, η μητέρα του ανήλικου κοριτσιού με αποτέλεσμα να ασκηθούν ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος και ο κατηγορούμενος να παραπεμφθεί στην ανάκριση. Μετά την απολογία του κατά την οποία μαζί με τον συνήγορό του κ. Μάριο Μαραβέλια ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται, αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης συναναστροφής με την ανήλικη.

 

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο όλα έγιναν στις 29 Αυγούστου 2010 στην Χάλκη όπου ο 27χρονος οδήγησε την ανήλικη σε σκοτεινό σημείο, την  έσπρωξε ξαφνικά σε ένα πεζούλι και την φίλησε στο στόμα, παρά τη θέλησή της. Στην συνέχεια ο ίδιος έπιασε το χέρι της και προσπάθησε να το βάλει στα γεννητικά του όργανα ενώ παράλληλα επιχείρησε να ξεκουμπώσει το παντελόνι του. Η ανήλικη όμως αντιστάθηκε και αφού τον έσπρωξε και τον κλώτσησε κατάφερε να ξεφύγει.

 

Η υπόθεση παραπέμφθηκε σε δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου, το οποίο και διατήρησε και τους περιοριστικούς όρους που είχαν επιβληθεί στον κατηγορούμενο.

 

 

Πηγή : rodiaki.gr

 

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια