Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η ΠΟΑΣΥ ιδρύθηκε το 2015;…..δεν νομίζω! του Πασχάλη Ευθυμιάδη

Στο προηγούμενο συνέδριο ζήσαμε όλη την εμπειρία να προσπαθούν να μας πείσουν ότι η Ομοσπονδία ΠΟΑΣΥ ιδρύθηκε το 2015, ούτε μία φορά δεν ακούστηκε στην αίθουσα το όνομα του
Κυριαζιδη ή του Φωτόπουλου.
Κανένας από τους δύο δεν πήρε προσκλήσεις να παραστεί στο συνέδριο, παρά τη πολυετή παρουσία-προσφορά τους στο τιμόνι του συνδικάτου. Κανένας δεν τόλμησε να αναφέρει με ποιανού ηγεσία κερδήθηκε η απόφαση του ΣτΕ, η τόσο προβεβλημένη από την νυν διοίκηση.
Ελπίζουμε να μην ζήσουμε παρόμοιες καταστάσεις στο επερχόμενο συνέδριο σε λίγες μέρες, να προσπαθούν να μάς πείσουν ότι η Ομοσπονδία ιδρύθηκε ή αγωνίζεται σθεναρά από την τωρινή άνοιξη…θα λάβουν τις απαντήσεις που τους αρμόζουν, γιατί πολύ εύκολα διαγράφουν δεδομένα και αλήθειες κάποιοι!
Και αφού θυμήθηκαν κάποιοι το Καρπενήσι να τους θυμίσουμε και εμείς με τη σειρά μας τις συνθήκες συνεδρίου:
  1. Διαχωρισμούς συνέδρων που μένουν σε ξενοδοχεία σε δικούς τους και σε “άλλους”. Στο κεντρικό και μεγαλύτερο έμειναν οι δικοί τους, σε απόσταση 5 χιλιομέτρων διασκορπίστηκαν όλοι οι υπόλοιποι!
  2. Οι σύνεδροι που επιθυμούσαν να μεταβούν για διάλειμμα στα δωμάτια τους , έπρεπε να πάνε 5-7 χιλιόμετρα απόσταση, χωρίς σταθερά μέσα μεταφοράς !
Από την άλλη. με την επικαιρότητα ναι υπάρχει ένα θέμα στη Ομοσπονδία, οι συνάδελφοι πυροσβέστες ακόμη περιμένουν ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ καταδίκης των φράσεων του υπουργού στη Βουλή!
Κύριοι έχετε φτιάξει το δικό σας ημερολόγιο, όπου 3 χρόνια θητεία μπορεί να σημαίνει και 2 χρόνια και κάτι!
Έχετε φτιάξει την δική σας απαγορευμένη λίστα λέξεων και φράσεων που όποτε αναφέρονται σας πιάνει ταραχή, όπως λευκή απεργία, εκπροσώπηση ανακριτικών υπαλλήλων , θεσμικά όργανα!
Υπάρχει όμως ένας άλλος Συνδικαλισμός, αυτός που πραγματικά ανησυχεί, στεναχωριέται, είναι δίπλα στον Συνάδελφο και κατανοεί τα προβλήματα και προσπαθεί να τα λύσει!
Πασχάλης Ευθυμιάδης,
μέλος Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης,
Αντιπρόσωπος στη Π.Ο.ΑΣ.Υ., μέλος Ελεγκτικής Επιτροπής της Π.Ο.ΑΣ.Υ.



http://enathess.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια