Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Καμουφλάζ, κουβέρτες και λίπασμα και κέρδη που θα έφταναν τις 200.000 από χασισοφυτεία στα Λιόσια (φωτογραφίες)

Στο πλαίσιο των γενικευμένων αστυνομικών ελέγχων και επιχειρήσεων που γίνονται τους τελευταίους μήνες στη Δυτική Αττική, στους πρόποδες του Ποικίλου όρους στα Άνω Λιόσια
βρέθηκε η χασισοφυτεία.

Ανάμεσά στα πεύκα τα πέντε μέλη του κυκλώματος είχαν φυτέψει 121 δενδρύλλια χασίς κάποια έφταναν τα δύο μέτρα σε ύψος. Είχαν τοποθετήσει βυτία τα οποία γέμιζαν με νερό και τα βυτία μάλιστα τα είχαν καμουφλάρει με πράσινα δίχτυα και πανιά ώστε μην ξεχωρίζουν από το φυσικό περιβάλλον, ενώ υπήρχαν σκαπτικά εργαλεία, λάστιχα για το πότισμα, ψεκαστήρες και λίπασμα για την ανάπτυξη των δενδρυλλίων.
 
 

Ο καθένας μάλιστα είχε συγκεκριμένο ρόλο και μάλιστα η φυτεία φυλασσόταν 34 ώρες το 24ωρο καθώς οι αστυνομικοί βρήκαν κουβέρτες, ένα ράντζο, ρούχα αλλά και φαγητό.  

Στην επιχείρηση συμμετείχαν δεκάδες αστυνομικοί από πολλές υπηρεσίες με την από αέρος συνδρομή ενός ελικοπτέρου. Τέσσερα άτομα ηλικίας 38, 40, 41 και 68 ετών συνελήφθησαν και αναζητείται ένας συνεργός τους.
 
 

Το κέρδος για την εγκληματική ομάδα από την πώληση της ακατέργαστης κάνναβης, αν δεν γινόταν η επιχείρηση της αστυνομίας, θα έφτανε τις 200.000 ευρώ


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια