Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σήμερα το 1ο Παγκρήτιο Συνέδριο Αξιωματικών Αστυνομίας

Σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο Ηρακλείου το 1ο Παγκρήτιο Συνέδριο Αξιωματικών Αστυνομίας, στις 09:30 το πρωί με θέμα : 


«Στοχοθετούμε και διεκδικούμε για το μέλλον μίας σύγχρονης και αποτελεσματικής Αστυνομίας … »
Σκοπός του συνεδρίου είναι να αναπτυχθούν μέσα από δημόσιο διάλογο με αρμόδιους φορείς ρηξικέλευθες προτάσεις και ιδέες που θα συμβάλλουν, με την πρόκρισή τους, στον περαιτέρω εκδημοκρατισμό και εκσυγχρονισμό των δομών λειτουργίας του αστυνομικού συστήματος αλλά και στην βελτίωση του εργασιακού – υπηρεσιακού βίου των Ελλήνων Αστυνομικών, αναβαθμίζοντας την προσφορά τους στην ελληνική κοινωνία και την χώρα μας.

Σήμερα το 1ο Παγκρήτιο Συνέδριο Αξιωματικών ΑστυνομίαςΣήμερα το 1ο Παγκρήτιο Συνέδριο Αξιωματικών Αστυνομίας
Σε σχετική ανακοίνωση, αναφέρεται:
"Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα λάβει επίσης χώρα εισήγηση από τον νομικό εκπρόσωπο της Ένωσής μας δικηγόρο κ. Γιώργο Κοκοσάλη και τον Οπλουργό και εκπαιδευτή της ΕΛ.ΑΣ. κ. Γιάννη Τσιάμπα με θέμα « Η νόμιμη οπλοκατοχή και οπλοφορία ως παράγων ασφάλειας και μείωσης της εγκληματικότητας ; »  ενώ τέλος θα βραβευθούν οι διατελέσαντες Πρόεδροι του σωματείου μας. 
Στο συνέδριο, που πραγματοποιείται με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, έχουν κληθεί να παραβρεθούν η πολιτική και φυσική ηγεσία του σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας, εκπρόσωποι του ελληνικού κοινοβουλίου, της τοπικής αυτοδιοίκησης Α΄ και Β΄ βαθμού, Αξιωματικοί της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας καθώς και εκπρόσωποι των Περιφερειακών Ενώσεων Αξιωματικών ανά την επικράτεια, συνάδελφοι από όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Κρήτης, λοιποί φορείς του τόπου μας καθώς και πλήθος κόσμου".
cretalive.gr

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια