Στην Κέρκυρα η κηδεία της 18χρονης που βασανίστηκε μέχρι θανάτου από τον πατέρα της

Σήμερα το απόγευμα στην Κέρκυρα, η μητέρα, ο αδελφός της, συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στην 18χρονη που βρήκε μαρτυρικό θάνατο από τα χέρια του ίδιου του πατέρα της, ο
οποίος την έδειρε, την μαχαίρωσε, επιχείρησε να την στραγγαλίσει και να την κάψει ζωντανή στο σπίτι τους στην Πετρούπολη. 
Το κορίτσι εξέπνευσε μετά από νοσηλεία 4 ημέρων στην Εντατική του Θριάσιου Νοσοκομείου. Στην Εντατική του ΚΑΤ εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο πατέρας της, με την κατάσταση της υγείας τους να εξελίσσεται θετικά και να είναι θέμα ωρών, σύμφωνα με εκτιμήσεις, να καταθέσει στους αστυνομικούς για όσα συνέβησαν την μοιραία ημέρα στο διαμέρισμα του, που οδήγησαν στον άδικο θάνατο του άτυχου κοριτσιού.  
«Ο ασθενής Κ.Γ., 55 ετών νοσηλεύεται στη Β Μονάδα Εντατικής Θεραπείας από τις 30/08/2017 με εισπνευστικό έγκαυμα. Στις 04/09/2017 διεκόπη η καταστολή περί ώρα 12:00πμ και ο ασθενής αποσωληνώθηκε επιτυχώς περί ώρα 21:00μμ. Παραμένει σε αυτόματη αναπνοή, σταθερός αιμοδυναμικά», αναφέρει ανακοίνωση του ΚΑΤ που υπογράφει ο Διοικητής, Νικόλαος Κοντοδημόπουλος.
Πετρούπολη - 18χρονη - νεκρή - πατέρας
Όπως έκανε γνωστό μέσω του ΑΝΤ1 η συνήγορος της, η μητέρα της 18χρονης θα κινηθεί νομικά κατά του συζύγου της για τον θάνατο του παιδιού τους.

http://www.ant1news.gr
_