Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Προσαγωγή 16χρονου κατέληξε σε τροχαίο -Προσπάθησε να διαφύγει από αστυνομικούς και τον χτύπησε αυτοκίνητο

Η προσαγωγή ενός 16χρονου, για τα επεισόδια στα Εξάρχεια, κατέληξε σε τροχαίο, καθώς ο νεαρός προσπάθησε να διαφύγει από τους αστυνομικούς, με συνέπεια τον τραυματισμό του. Περίπου στις 4
τα ξημερώματα της Κυριακής, η αστυνομία προσήγαγε έναν 16χρονο, για τις επιθέσεις με βόμβες μολότοφ εναντίον της διμοιρίας των ΜΑΤ στη Χαριλάου Τρικούπη.
Τον μετέφεραν στην ΓΑΔΑ, αλλά σύμφωνα με πηγές από την ΕΛ.ΑΣ., την ώρα που έβγαινε από το περιπολικό ο 16χρονος έσπρωξε τους αστυνομικούς και έτρεξε για να διαφύγει, από το ρεύμα προς την Κηφισίας της λεωφόρου Αλεξάνδρας.
Ομως, τον παρέσυρε αυτοκίνητο. Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ και νοσηλεύεται φρουρούμενος, με κατάγματα στα πόδια. Για τις συνθήκες του περιστατικού διεξάγεται έρευνα.



iefimerida.gr

Διαβάστε πώς περιγράφουν το περιστατικό στο Indymedia:

Κατα τις 5 τα ξημερωματα κρατουμενους(για αγνωστο λογο) την ωρα που μεταφεροταν στη Γαδα δεμενος πισθαγκωνα ξεφυγε απο τον αστυνομικο ελεγχο και προσπαθησε να διασχισει την Αλεξανδρας.Τοτε, τον χτυπησε διερχομενο αυτοκινητο στο ρευμα προς Κηφησιας με αποτελεσμα να σπασουν τα 2 του ποδια και να εχει εμφανεστατα τραυματα στο κεφαλι. Οι μπατσοι που ηταν υπευθυνοι για την φυλαξη του αρνουνταν να του βγαλουν χειροπεδες παρα τις εκκλησεις των περαστικων παρ΄οτι ηταν αδυνατο να κινηθει λογω των τραυματων στα ποδια του ενω την ιδια στιγμη αρνουνταν κατηγορηματικα να του προσφερουν νερο λεγοντας του χαρακτηριστικα "καλα να παθεις αυτο σου αξιζε" . Ο ανθρωπος βρισκοταν σε αθλια κατασταση ανημπορος να κουνηθει εχοντας εμφανως σπασμενα ποδια απο την προσκρουση με διερχομενο αυτοκινητο ενω το αιμα που ετρεχε απ΄το κεφαλι του σχηματιζε λιμνη πανω στο οδοστρωμα.Οι μπατσοι τραμπουκιζαν καθε διερχομενο που εδειχνε ενδιαφερον για τον αιμοφυρτο ανθρωπο απειλωντας τους με προσαγωγες.Συγχαρητηρια στον Τοσκα και σε καθε ευυηπολητο Συριζαιο που πιστευουν στον εκδημοκρατισμο και την εξυγιανση της αστυνομιας. 
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια