Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αυτός είναι ο σύγχρονος «καζανόβας» με τις 120 γυναίκες!


Ένας σύγχρονος «καζανόβας» παντρεύτηκε 120 γυναίκες και κατόρθωσε να αποκτήσει 28 παιδιά, παρόλο που στη χώρα του η πολυγαμία είναι παράνομη!

Ο άνδρας από την Ταϋλάνδη μάλιστα κατάφερε και κάτι ακόμη πιο ασυνήθιστο: οι γυναίκες του γνωρίζουν η μία την άλλη!

Ο Tambon Prasert, επικεφαλής της περιφέρειας Phromnee στην επαρχία Nakorn Nayok της Ταϋλάνδης, περίπου 90 χιλιόμετρα από την Μπανγκόκ, αναγκάστηκε πρόσφατα να παραδεχτεί ότι έχει παντρευτεί παράνομα πάνω από 100 συζύγους, αφού οι δημοσιογράφοι είχαν παρόμοια πληροφορία από ανώνυμες πηγές.


Ο 58χρονος τοπικός πολιτικός και ιδιοκτήτης μιας επιτυχημένης οικοδομικής επιχείρησης, κάλεσε πρόσφατα μέλη των μέσων μαζικής ενημέρωσης στο σπίτι του για να ρίξει φως στην οικογενειακή του ζωή. Ερωτηθείς αν είναι αλήθεια ότι είχε περισσότερες από 100 συζύγους σε ολόκληρη τη χώρα, εκείνος δήλωσε: «Έχω 120 συζύγους και 28 γιους και κόρες», εξηγώντας πως ξεκίνησε πολύ νέος, όταν ήταν μόλις 17 χρόνων.

«Ο πρώτος γάμος μου έγινε όταν ήμουν 17», άρχισε να εξιστορεί. «Η πρώτη μου γυναίκα ήταν ένα ή δύο χρόνια νεότερη από μένα και είχαμε τρία παιδιά. Μετά έκανα κι άλλους γάμους. Οι περισσότεροι από αυτούς ήταν με μικρότερες από εμένα γυναίκες, όλες κάτω των 20. Δεν μου αρέσουν οι μεγαλύτερες». Ο ίδιος, μάλιστα, κάθε φορά δεν παρέλειπε να λέει στη νέα του γυναίκα ότι είχε κι άλλες συζύγους.

Η φροντίδα των 120 συζύγων και των 28 παιδιών δεν αποτέλεσε ποτέ πρόβλημα για τον κ. Prasert, ο οποίος πάντα παρείχε στις οικογένειές του όλα όσα χρειάζονταν. Δεν είναι ακόμη σαφές εάν αυτή η ζωή του αντιμετωπίζει οποιεσδήποτε νομικές συνέπειες λόγω της πολυγαμίας.


Πηγή: perierga.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια