Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μεγάλη χασισοφυτεία με πάνω από 1000 δέντρα εντοπίσθηκε στους Γαργαλιάνους (φωτογραφίες)

Μπροστά σε μια από τις πιο προσεγμένες και εντυπωσιακές χασισοφυτείες που έχουν εντοπίσει τα 


τελευταία χρόνια, βρέθηκαν χθες οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, σημειώνοντας άλλη μια μεγάλη επιτυχία στον πόλεμο κατά των ναρκωτικών, κάνοντας ταυτόχρονα και δύο συλλήψεις.


Οι αστυνομικοί μέχρι αργά χθες το απόγευμα μετρούσαν πάνω από 1000 υπερμεγέθη χασισόδεντρα στην περιοχή των Γαργαλιάνων, κοντά στον εθνικό δρόμο Γαργαλιάνοι – Ρωμανού.





Η χασισοφυτεία, μετά από πληροφορίες της Δίωξης Ναρκωτικών, εντοπίσθηκε αρχικά από το ελικόπτερο της Αστυνομίας, το οποίο πέταξε στην περιοχή το προηγούμενο χρονικό διάστημα.
Στη συνέχεια άντρες της Δίωξης εντόπισαν επίγεια τη φυτεία στην αγροτοδασική περιοχή των Γαργαλιάνων με το τοπωνύμιο «Γουβαλαριά» και τη θέση «Παλιοκκλήσι», κάτω από το ξωκλήσι του Προφήτη Ηλία. Άμεσα την έθεσαν σε διακριτική παρακολούθηση, μέχρι και χθες τα ξημερώματα, όπου διαπίστωσαν κινητικότητα.




Με οργανωμένη επιχείρηση οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν  δύο Έλληνες μέσα στη φυτεία, ενώ διαπίστωσαν ότι είχαν μπροστά τους μία από τις μεγαλύτερες και καλύτερες καλλιέργειες ινδικής κάνναβης.




Στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους, καλλιεργούνταν περισσότερα από 1000 δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία αφού εκριζώθηκαν, κατασχέθηκαν.




Επίσημες ανακοινώσεις και λεπτομέρειες για την υπόθεση αναμένονται να γίνουν σήμερα από την Αστυνομία.


tharrosnews.gr


_ @@@@@ -->


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια